Som när jag fick stryk i pingis

”Jag visste att jag var klasser bättre än gubben, som bara hade tur med nätrullare och kantbollar”

Jag gick hem på lunchen idag för att spela lite poker. Jag gör det ibland. Det kanske låter lite spelgalning men faktum är att det brukar vara rätt bra värde just under lunchen, särskilt när det är löningsvecka. Denna spelsession fick mig dock snabbt att se rött. Jag vet inte varför, men någon gång per månad kan en dåligt tajmad bluff eller otur i en pott få mig att gå total bärsärk.

Droppen. En misslyckad semibliuff där jag trebetat preflopp med 89s och sedan betat hela vägen för att till sist få min all in på river nersynad av Q10 spader på brädan 4 6 9 10 K med tre ruter. Potten blev för många tusen för att det skulle kännas bra. Jag hade spelat tight och solid poker under första halvtimman så jag blev, utan någon vidare bra anledning, helt tokig av synen.

Det händer inte så ofta, men när jag väl tiltar spelar jag katastrofal poker och kan förlora nästan hur mycket som helst. Jag höjer allt, synar allt, bluffar allt. Och så klart förlorar jag allt.

Men jag brukar se det som läropengar. Det sjuka är att jag aldrig drar nytta av "lärdomen" för jag kan fortfarande inte sluta när det börjar brinna i huvudet. Det känns som när jag var liten och farsan slog lilla dybban i pingis.

Jag var så förbannad att jag nästan började gråta, för dybban visste ju att han var klasser bättre än gubben som bara hade tur med kantbollar och nätrullare. Men ju argare lille dybban blev, ju sämre spelade han. Resultatet blev ännu mer fragma i käften. Till sist gömde jag mig nere i källaren och önskade att jag aldrig hade spelat den sista matchen, då jag alltid totalt flippade ur. Då hade racket fortfarande varit helt. Eller bankrullen någorlunda intakt.

Kommentarer
Postat av: Optikern

ja du har inte nerverna... Lille dybbis kommer tugga fragma i käften när Don sätter spik efter spik på minigolfen på Lördag!

2009-06-26 @ 07:52:50
URL: http://optikern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0