Dåligt turneringsfacit

Tidigare har jag nästan varje månad klonkat något finalbord i någon hyfsad turnering. De senaste två månaderna har dock allt gått emot. Tror jag har åkt ut på plats 10-25 över 20 gånger. Antingen har jag blivit helt kortdöd, förlorat viktiga flippsituationer eller blivit short och åkt ut i någon blindsfight.

Samma sak hände i går då jag åkte ut som 11 på en unibetturnering. Det är så sjukt tråkigt att sitta flera timmar och ändå bara trippla insatsen. Och det finns ingen gång jag blir så arg på poker. Jag kan till och med bli skogstokig, eller oxtokig. Hoppas det vänder snart. Positivt är ändå att jag gått bättre i cashgame än tidigare. Men även om pengarna är lika mycket värda ger det en större inre tillfredställelse att vinna turneringar än att gå bra på cashgame.

Kommentarer
Postat av: Optikern

jo i fredags va det tamejfan helt sjukt. hade en kille på bordet som synade ALLT preflop och va det inte höjt så höjde han oavsett hand. det får ju en annan att syna en hel de. det hela började med att jag klonka in nötfärg på rivern, hade höjt hela vägen dit o han synade med. borde ställt där men lät honom ha kvar 90:- för jag ville ha en garanterad syn. där hade det kunnat vara slut men icke. Med den lilla stacken lyckades han träffa ALLT ALLT ALLT och va på en tusing på en halvtimme. . Detta va för övrigt ett 2.5/5 bord. Då kommer den magiska handen 5 3 hjärter, en riktig kanon hand. Han höjer 20 pre o jag synar. På flopp kommer två hjärter, ett ess och en 5:a. Då höjer han och jag synar bara. På turn kommer en 3:a som ger mig två par, han höjer och jag svarar med att ställa all in. Han tänker väl i tre sekunder innan han synar, tom river och jag vinner potten på 1800:-. fattar faktiskt inte vad han hade. kanske AK eller färgdrag men jag skiter i vilket. Kändes så jävla skönt att plocka fisken!

2009-01-25 @ 12:24:37
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: dybban

Hehe, nu är du på gång don! Det finns inget bättre än att plocka en riktig fisk. Särskilt med 53.

2009-01-25 @ 13:24:12
URL: http://dybban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0