En rövare gick åt skogen

Turneringen igår gick inte som jag hade hoppats trots en bra start. Här en kort sammanfattning:

Inköp 2k. Startstack 10k. Runt 60 startande. Allt såg mycket bra ut och jag hamnade på ett rätt lugnt bord från början. Plockade dock inte upp en hand första timma utan fick nöja mig med att "sno" lite i position. Så helt plötsligt får jag AA två händer på raken och får dessutom betalt både gångerna. Efter första pausen har jag över 17k.
Sen får jag byta bord. Har position på chipleadern. För att göra en lång historia kort så blir jag lite tiltad efter att ha spelat ett par i åttor upp mot väggarna fel mot chipleadern och loosat en hyfsad pott. Handen efter får jag AK på lilla blind. En tjej som gått all in 3 gånger senaste varvet går all in igen. Blinds 300/600. Vad kan hon ha med 7k bakom? Sätter henne på halvhögt par eller ett hyfsat Ess. Jag har ungefär 14k. Då synar chipleadern innan mig efter lite betänketid. Jag ser honom inte som speciellt stark, utan tror mig leda och drar en rövare.
-All in.
Chipleadern gör en "crying call" då han redan är inne med 7k och bara behöver lägga 7k till för att vinna 28k och visar 88. Tjejen har QQ. Bättre än jag trodde, men jag var ändå nöjd med vad jag såg. A eller K och jag är uppe på 35k och är chiplead i hela turren. Kände mig faktiskt rätt säker på att träffa, men icke. Sorti. Men jag var inte så arg för det. Hade gjort samma spel igen och går ju för att vinna.

Sen blev det cashgame. Bara 20/20 bord öppna så jag hoppade på. Det blev en helt annan historia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0