Utskälld

Jag lyckades trots ett väldigt tidigt uttåg (15 min) ur Sverigerankingen igår behålla min sammanlagda tiondeplats. Synade en höjning med KQs och lyckades inte släppa den handen när floppen QQ9 dök upp. Det blev all in på turn och motståndaren visade AQ. Inte så mycket att göra. Det ska till någon form av hot mot min familj eller min skivsamling för att jag ska lägga mig där.

Cashgamet gick dock väldigt bra. Lyckades på 1,5 timma vinna ungefär vad en 2:a plats i rankingen ger. Så inget ont som inte har något gott med sig. Tiltade en kille rätt bra när jag synade en all in med K7 i klöver på en flopp med två klöver. Det låg över 3,3k i potten och det kostade mig 1,7k att syna. Visst är det lite gambling, men om jag inte sätter honom på högre färgdrag så är det en ok syn om man är på spelhumör. Dessutom hade en riktig tomte redan donerat 1k i potten så jag kunde inte låta bli att ta synen. Han som ställde visade sig ha lägre färgdrag och toppar. Och jag fick se ett vackert klöver redan på turn och pengarna åkte åt dybbans håll.Tur? Absolut. Moståndaren fick någon slags rabiessmitta och gick berserk i chatten.

- Din jäävla idiot!
- Ja?
- Hur fan kan du syna med K7 fiskjävel!?
- Oj, ursäkta. Tryckte på fel knapp. Skulle lagt mig.
- Är det första gången du spelar?
- Ja.
- Även om du försöker vara lustig så kan jag tänka mig att det är sant. Idiot.

Det är verkligen trevligt att spela poker. Man får så många nya vänner.

I eftermiddag åker jag till Göteborg för att spela Cosmopols deepstackturre för 2k. Gillar den då det finns hyfsat med spelutrymme med 10000 i startstack. Känner att det är dags för en klonk nu då jag kommit utanför pengarna i typ sex liveturrar på raken. Sen kommer jag stanna hos optikern i Göteborg några dagar för att roa mig och hänga på Casinot. Ser fram mot det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

berserk?

2009-04-08 @ 12:44:41
Postat av: dybban

sorry, bärsärk heter det visst på svenska. Från ordet bärsärkargång som betyder ungefär att löpa amok. Bärsärkarna förekommer flitigt i isländska sagor, där de framställs som hedniska, allmänt efterblivna svear som går från gård till gård där de plundrar, våldtar och stjäl mat från bonden.

2009-04-08 @ 13:14:05
URL: http://dybban.blogg.se/
Postat av: Optikern

Jaså har du varit ute på wikipedia nu igen...

Antar det va den här potten som gjorde att du hade 7000:- i din stack

2009-04-08 @ 14:28:13
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: dybban

Näe, där vann jag ju bara 3k. Sen blev det lite till...

2009-04-09 @ 11:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0