Första steget mot proffslivet

I dag klev jag in till chefen och tog även de första stegen mot ett liv som pokerproffs. I mellandagarna är det Christmas pokerweek i Göteborg och jag fick ledigt två dagar för att kunna spela någon turnering. Chefen är själv ett hängivet pokerfan så det var inga problem.
    Lite kul att veta är att han är farbror till ingen mindre än underbarnet Erik Sagström, en av de mest kända unga svenskar som spelat in miljontals kronor på nätpoker. Det är inte så lätt att imponera med sina pokerskills på chefen med andra ord...

Jag skippar mainevent av naturliga skäl, då det kostar över 20k att vara med, och inriktar mig i stället på två lite mindre turneringar med hyfsad prispott ändå.

Den 29 dec är det en 2k turnering med 100 deltagare och dagen efter en likadan 5k turnering. 2k turneringen har jag redan bestämt mig för att spela, medans det hänger i luften om jag pallar att lägga 5 papp på en turre. De närmsta dagarnas pokerspel får bestämma vad det blir. Eventuellt försöker jag kvala in för en 500-hundring. Det lockar ändå med ett förstapris på ett par hundra laxar (tusenlappar). Då skulle frugan kunna få den där nya macdatorn som hon tjatar om. =)

Kommentarer
Postat av: Optikern

Nu börjar pokerkarriären komma igång på allvar ser jag!

Det brukar bli fullt på de flesta turrarna på kasinot då va?

2008-12-23 @ 15:00:13
Postat av: dybban

Ja nu gäller det! De här två turrarna kommer definitivt bli fulla. Sugen? =)

2008-12-23 @ 16:09:24
URL: http://dybban.blogg.se/
Postat av: Simon

Hej :) Jag har fått ett mail från [email protected].



Det är iaf inte till mig. Det står att ägaren till kontot: [email protected] äger din website. Men simon.lindell är jag ju. Är du intresserad av mailet eller?

2008-12-23 @ 18:37:06
URL: http://simonlindell.blogg.se/
Postat av: Optikern

Ja du dybban! Håller du inte koll på dina hotmailadresser. Använd Dork the Doll istället!

2008-12-24 @ 20:44:50
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: Alina

God Jul! :)

2008-12-24 @ 20:48:39
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0