Trea.Trea.

Trettiotre. Trea. Trea. 
 
Ja, jädrar. Tiden. Den är inte kronologisk skriver Alex och Sigge i sin nya bok.  I går fyllde jag 33 år. Jag är inte ung och lovande längre. Kan inte komma undan svagheter och tillkortakommanden med att man bara är en  pojkspoling. Nu måste ta man ta sitt ansvar. Vara vuxen. En riktig man. 
 
Men att bli vuxen är sonynymt med att ha tråkigt för mig. Jag hoppas att jag kan behålla barnasinnet livet ut och ändå hanka mig fram hyfsat . 
 
Fast jag känner hur jag ändå trivs med att bli äldre, förutom att kroppen redan börjar ge vika. 
 
Och pokermässigt är jag, trots att jag numera kan ses som gubbe, inne i mitt starkaste år i karriären. Det trodde jag inte när detta år startade...
 
Igår fick jag lov att gå ner och köra en session födelsedagspoker på CC. Gud, vad jag älskar att spela livepoker. Mycket har jag tröttnat på under åren, men inte det. Det kan ha att göra med att jag springer rätt bra också. Inatt fick jag gula Lillian så att hon kastade korten på dealern i vredesmod. 
- Hur är det möjligt? frågade hon sig. 
Och det är en rätt bra fråga i poker. Hur är det möjligt? 
 
Jag och Phoenix kikade över på 10/10 PLO där det till vår munterhet var en medelålder på 67 år. The up and coming i Omaha. Kul att nya hungriga spelare hittar detta sjuka spel. Själv försöker jag hålla mig så långt borta som möjigt, då jag tror mig vara en hundra procent förlorande PLO-spelare. Trots tips från herr Silow. 
 
Poker-SM på Svenska Spel är i full gång. I kväll körs sista sidoeventen - Omaha 5-manna. Och nästa söndag är det dags för Main Event. Det är redan 800 spelare inkvalade så det borgar för ett fint fält. Själv har jag aldrig tagit mig ens till dag 2, trots 5-6 försök, så jag tänkte hitta ruschen i år när jag ändå hittat något slags vinnarspår...vi får se. 
 
Det har nu släppts fyra avsnitt av vår Bootcamp om ni vill ha lite poker-inspiration. Här är de två senaste. Känns som avsnitten hade kunnat vara dubbelt så långa, med tanke på allt material vi har. Men vi har varit tvugna att följa den utsatta programlängden lite hårdare än vanligt så har tyvärr fått klippa bort den del darlings för att göra det lite rappare. 
 
 
 
Och så vill jag passa på att gratulera vår Bootcamp-deltagare Magnus till att vinna Texas 5-manna. Det är egentligen en histora som är för bra för att vara sann. Killen har i stort sett aldrig vunnit nåt i hela sitt liv, deltar i vårt bootcamp, och river sen hem ett SM-event med 1415 deltagare för 120 lax. 
 
Att han dessutom är en osant skön lirare gör inte saken sämre. Ny glödlampa till toan, var det första han kom på att han skulle köpa för pengarna...
 
Nu stundar en fantastiskt söndag. Men försenad födelsedags-middag med Norrländskan på Pinchos, Europatips-grind och klassisk söndagsgrind. Livet är som bäst vid trea trea. 

Kommentarer
Postat av: Nick

Grattis i efterskott till både födelsedag och springet vid pokerborden! :-)

Jag har firat min 29-årsdag mer än 15 år nu, och det är alltid lika trevligt! Man är väl ungefär lika vig som ett kylskåp, men i övrig gäller det bara att se till att vara öppen för färska intryck, rensa ut bland gammal sur mjölk, och se över maskineriet med jämna mellanrum... Vissa pimpar utsidan med alla möjliga typer av bilder och konstverk. Jag har funnit att det viktigaste är att vara rak, tydlig genom att kommunicera. Rekommenderar därför en mängd bokstäver på kylskåpsdörren. Då kan kreativitet, humor, och kärlek flöda.

Cheers,
Nick


2015-11-23 @ 13:43:54
Postat av: Daniel

Nu har jag lyssnat 250 gånger på låten som spelas 10:55 i Bootcamp 3. Jag kan inte hitta vad detta är för låt. Kan du hjälpa mig?

2015-11-24 @ 19:08:40
Postat av: LappRoffe

33 är ganska lugnt. När du passerar 40 så märker du att det mesta fallerar. Tänder, hår, muskler och erektion. Och lite annat. Just nu peakar du, Simon. Om några år är du lika kass som oss andra gubbar...

2015-11-24 @ 22:42:26
Postat av: Rask

Tack för uppmaningen om SM. Sjukt längesedan jag spela poker, men lyckades ta mig till SM via en 30kr tunering :)

2015-11-25 @ 12:22:10
Postat av: dybban

Rask: Du fick mycket spel för 30 spänn där. Gött! ;)

Lapproffe: Fy fan...

Daniel: Tjena, sorry för sent svar. Hitta du namnet på låten? Tror vi hjälpte dig genom andra kanaler va? Bara fortsätta lyssna nu och njuta nu.

Nick: Tack för tipset! ;)

2015-12-11 @ 15:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0