Konspirationer, SM & nytt avsnitt

Jag upphör aldrig att förundras över världen. Varje dag inser jag något nytt om människan. Till så sent som för någon vecka sedan hade jag till exempel ingen aning om att det finns rätt många personer som tror att jorden är platt. 

 

Jodå, platt som en pannkaka. Jag fick en massa youtube-klipp länkade till mig där tesen "bevisades". Den som inte fattade var utom hjälp. Månlandning var också en myt. Den har jag hört förut så den var jag dock beredd på. 

 

Själv har jag svårt att argumentera mot att jorden skulle vara platt eller att månlandningen är en myt. För jag har ju egentligen ingen aning. Och de som brinner för sin sak är pålästa och kan säga saker som man som insatt har svårt att säga emot. Annat än att det låter sinnessjukt...

 

Men det är liksom inget argument som biter riktigt.

Om man tänker logiskt så förstår jag dock inte varför världens stormakter skulle gå ihop och mörka en sådan sak som att jorden skulle vara platt? Fatta hur mycket tid och resurser det måste ha krävts? Och hur lojala den inre kärnan måste ha varit under åren.

Själv blir jag bara matt av att tänka på sånt där. Folk får väl tro att jorden är en pannkaka då. Jag bryr mig inte om den är det eller ej. Eller om mänskligheten blivit lurade under århundraden. Det är liksom för stor sak att greppa.

Jag är mer intresserade av mysterier som påverkar min vardag. Som om man ska skölja av disken innan man ställer den i diskmaskinen? Jag står helt villrådig när det gäller den frågan. Norrländskan är bestämd på att jag ska skölja av disken. Men min fotograf Johan hävdade med bestämdhet förra veckan att man absolut INTE ska göra det. Att maskinen mår bra av lite skit. Och jag har ju ingen aning så vem ska jag tro på?

På tal om fotografer så har vi idag släppt ett litet avsnitt där jag träffar Martin Jaacobson i London. Det blir mest prat om någon hand från finalbordet, hur livet ser ut som världsmästare och om han köpt något för pengarna?


Martin har redan hunnit ta sig till Vegas nu. Och jag har extrem Vegas-abstinens av någon anledning, men får vänta några veckor till på den resan. Imorgon åker jag till Stockholm för att spela SM på CC, vilket lindrar abstinensen något. 


Vi kanske ses där? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0