Dybban flyttar in hos Oscar Kroon

För dem som missat. Jag har flyttat in hos Oscar Kroon. De som håller till på pokerforum och poker.se vet säkert redan det mesta om DENNA GIGANT! Men något nytt kan ni säkert lära er. 
 
Vissa människor känner man sig hemma med direkt. Fasaderna faller efter en hälsningsfras och man behöver inte tänka så mycket på hur man kanske framstår eller väga sina ord på någon guldvåg för att vara rädd för att säga något opassande. Man kan bara vara som man är, utan pålagda filter. Och det är underbart. 
 
Oscar är en sådan person. 
 
Människor som vågar vara sig själva är alltid de mest intressanta. 
 
I avsnittet pratar vi om hur viktigt det är att faktiskt träna poker. Som i vilken sport som helst så räcker det ju oftast inte med att bara spela matcher. Vi lagar pesto och MR_JIMMYS frukost-smoothie på Morbergskt vis. Ler hjärtligt åt världens bästa railare - Oscars mamma. Och sjunger Iron Maiden. Det sista var lika läskigt som att hoppa bungyjump i Macao. Fast jag tror jag var bättre på att hoppa bungyjump. Och det var ändå ingen vacker syn...
 
 Här kan ni se avsnittet direkt från metropolen Värnamo. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=VpzAmjuGPbg

Kommentarer
Postat av: Hasse

Hej!

Tänkte åka till Vegas i slutet av oktober. Vad är rimligt att betala för 6 nätter på ett bra hotell? Vilket rekommenderar du? det är jag och sambon som åker och vill ha bra klass på boendet, dvs inte Downtown....
Andra tips tex restauranger eller shower som du rekommenderar? Hur bokar man allt.....:)

2015-09-23 @ 08:27:21
Postat av: dybban

De flesta hotell har bra standard på strippen. Själv har jag bott en hel del på Mirage, som är ett hotell jag gillar. Det ligger väl i mellanklassen av priser. Vill man ha något finare är Palazzo riktigt härligt boende, men lite högre prislapp. Och vill man ha något billigare kan klassiska Flamingo var ett alternativ. Flamingo är lite brötigare än de andra hotellen, men helt ok rum om man inte tar deras billigaste alternativ.

Du kan betala allt mellan 3-12k för sex nätter om du inte väljer någon supersvit beroende på hotell.

Av showerna tycker jag ni ska se KA på MGM. Och i restaurang-väg gillar jag Sushi Samba som ligger på Palazzo, de har grym Sushi och Cut som ligger i samma hotell om man vill ha ett lyxigt kött-alternativ. Bra kött finns det dock oändligt med ställen som har i Vegas så det är bara att vraka och välja.

Ha så kul! :)

2015-09-27 @ 23:57:26
Postat av: kylskåpet

cut är grymt! det finns ett roligt stakehouse på toppen av Stratosphere som snurrar också ;)

2015-09-28 @ 13:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0