Malmöe

Jag är på plats i en stad med vingar. Visserligen stulna vingar, men de funkar bra ändå. Malmöborna pratar inte om något annat än fotboll idag. Och jag kan förstå dem. Hade inte Bjoelle och Plåtniklas varit så otroligt ointresserade av bollsport så hade jag varit och sett matchen på plats igår. 
 
Jocke-Gais hade ju biljetter att sälja för bövelen! 
 
Bjoelle får betala retroaktivt i rödvin eller något annat som han tycker om. Herregud vad den mannan älskar rödvin...
 
Spelade 5k sidoeventet igår på Malmö Open. Hur det gick kan ni läsa i veckans pokerkrönika HÄR. 
 
Imorgon drar Main Event igång för 15k. Idag går PLO för 3k. Det har precis börjat. Jag suger verkligen på PLO. Det går ju liksom inte att folda när man har fyra kort. Än värre när man har kåk. Hur ska man kunna lägga en kåk? 
 
Jag har sagt att jag inte ska spela, men cashgamet gick ok igår så jag kanske, kanske kostar på mig det som rekreation ändå. Annars blir det cashgame, vilket givetvis är det ekonomiskt korrekta alternativet. 
 
Efter att ha spelat mycket cg i Göteborg ett par veckor är det kul att spela mot nya ansikten. Synd att det är så svårt att förstå vad de säger bara. Skånska borde få en egen ordbok. 
 
Jag fick äran att se en del "intressanta" spel igår. För att vara snälla kan jag kalla dem nyskapande och kreativa. Om man vill vara elak kan man ju kalla dem för "i-längden-inte-så-vinnande". Det är inte någon idé att försöka skriva några handanalyser, för de där händerna går inte att analysera...
 
Kul var det i alla fall. Återkommer om hur Main Event springer ut och hur många glas rött Bjoelle snittar per dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0