Dybban flyttar in Hos Kent Lundmark i Macao

Jag har länge varit intresserad av Macao. På livet. Kineserna. Pokerspelen. Så när Ramzi Jelassi tipsade mig om att Kent Lundmark var där för att bo och spela en tid, så såg jag min chans. 
 
Det kändes som ett ypperligt läge att med egna ögon få uppleva denna smått mytomspunna stad. Och dessutom gestalta en pokerpersonlighet som jag bara kände genom hans otroliga vinstresultat. På köpet fick jag även rumskompisen och mattegeniet Emil Mattsson, en 3k-medlem som även han tillhör toppskiktet inom svensk poker. En pokerspelare på köpet tackar man inte nej till. Inte av den kvaliteten. 
 
Det finns en hel del mer att tillägga. Men det är väl bättre att ni tittar själva istället. Så här har ni det färdiga resultatet. 35 minuter poker-tv. 
 
 
Här är även min tredje och sista krönika om pokerspelandet i Macao. Om kinesernas vidskeplighet och hur man kan dra nytta av den, bland annat. Ska försöka sammanfatta slutresultatet i en blogg framöver. 
 
I övrigt lämnar jag snart Norrland för denna gång och ger mig hem mot Göteborg och Spring Poker Week vars Main Event drar igång på torsdag! Det kommer bli en fantastistk kul turre då jag vet att många legender kommer vara på plats.
 
Bland annat har jag revansch att utfodra på Hellman som lurade mig på 900bb i en tretimmars HU-match över två bord förra veckan. Som den bonnfångaren han är lurade han mig att vi skulle visa korten efter varje vunnen hand. Jag: "Åh, kul grej!" 
 
I efterhand: "Vilken efterbliven grej!"
 
Kent skulle aldrig trick me like that...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0