Podcast om odds

En hel del pokerspelare har på senare år tagit sitt pick och pack och dragit vidare mot nya jaktmarker. En del av dem gula. En del av dem med en fin rulle att investera i andra projekt. 
 
Några av de tyngsta gamla rävarna är idag helt specialiserade på sportsbetting. En spelform där jag själv försöker äta smulorna av vad mina highstakeskontakter slänger åt mig i form av speltips ibland. 
 
Hur som helst fick jag tag på den mycket sympatiska oddsättaren Johan Elevant för att prata om hur det egentligen går till när man sätter ett odds och vad man behöver för kvaliteter i yrket. På många sätt skulle han nog säkert kunna bli en utmärkt pokerspelare, även om han inte inser det själv. 
 
Johan Elevant.
 
I vår 10:e podcast får vi, förutom att Mattias äntligen har uppfyllt en pojkdröm och köpt ett flipperspel, bland annat reda på vilket odds vår expertfisk egentligen borde ha fått när han spelade 4-4 i Tyskland-Sverige vid ställning 4-0 till Tyskland. Och i vilka spel spelaren har störst chans mot banken. 
 
För intresserade hittar ni podden här och på iTunes här.

Kommentarer
Postat av: Tim

Du missade ett helt kapitel med frågor om mutor och misstänkt uppgjorda matcher i intervjun. :(

Vad säger din twitterkomopis hatten om det?

2013-09-24 @ 18:05:45
Postat av: dybban

Hade faktiskt tänkt ställa de frågorna, men allt drog ut på tiden. Det har även sagts och skrivits mycket om det redan. Bland annat blev Johan Tisell, på SvS, intervjuad av radiosporten enbart om detta ämne nyligen. Så det kändes redan gjort.

Här har du länk till den intervjun om du vill veta mer om uppgjorda matcher.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2835&grupp=12344&artikel=5653941&play=4702994&playtype=Ljudklipp

Hatten älskar ämnet med uppgjorda matcher, så han blir säkert besviken...:( :(

2013-09-24 @ 20:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0