Ken ÄR mänsklig!

Det är mänskligt att fela. Jag kan nog till och med slänga ur mig att ingen är eller någonsin har varit felfri. 
 
Jag har inte heller några problem med människor som gör fel eller har fel. Inte ens när jag själv har fel tycker jag att det är särkilt jobbigt. För jag vet ju att jag inte kommer kunna gå igenom ett helt liv utan att ha fel ibland. Fullt naturligt och mänskligt alltså. Jag tror dessutom att de som vågar misslyckas har störst chans att lyckas. 
 
Inte ens när personer som framställer sig som unikum och självförhärligande profeter har fel så dömer jag dem för det. 
 
Men jag tycker det är rätt kul. Och jag myser lite. 
 
Ken Lennáard är alltid snabb med att ta fram den stora motorsågen när han finner det nödvändigt i sina texter. Om någon har fel så får de veta det, vilket absolut inte behöver vara något dåligt i sig. För en bloggläsare är det snarare att föredra. 
 
Ken själv har aldrig fel.  
 
För han är facit. 
 
Eller så tror han att han är facit. 
 
Men jag kan berätta en hemlis. Ken är inte facit. Ken är långt i från facit. Men han är väldigt rolig. Särskilt när han har fel. Särskilt när han har fel, men vägrar erkänna det. Eller när han ständigt påpekar att han är att lita på.
 
Jag har aldrig träffat en ärlig människa som kännt ett behov av att ständigt upprepa sin egen ärlighet. Kanske är Ken undantaget som bekrtäftar regeln?
 
Kenta har skrivit flera texter om mig med faktafel. I dag fick han för sig att såga Erik "Snusarns" Backlunds spel i Main Event. Här hittar ni Kens text. Och här hittar ni texten han sågar. 
 
Den som är läskunnig och ögnar igenom båda texterna inser snabbt att Ken fortsätter sprida faktafel med sin penna. Och precis som han gjort i texter om mig använder han faktafel som argument i sin kritik mot Snusarn.
 
"Sedan synade Erik en fet överbets-checkraise allin på rivern med topp två mot möjlig stege och backdoor färg. I ett sådant läge så har fi nöten eller bluff." skriver Ken. 
 
Snusarn skriver dock klart och tydligt att han synade all in på turn med sitt tvåpar. Och blev utdragen av en färg på river. En bra syn alltså. Och ytterligare ett fel av Mr Poker. 
 
Ken har ännu inte betalat hela sin skuld till Mattias efter deras vadslagning. Anledningen: Ken hävdar att han har givit Mattias lektioner i läsförståelse för över tusen spänn. DET är rätt skoj med tanke på hur ofta Ken själv missförstår texter han läser. 
 
Jag tror att Ken får betalt per inlägg av Pokerlistings och vill knåpa ihop så många bloggar som det bara går. Att han skrev TVÅ inlägg om mig, där det stod i princip samma sak i båda, på en och samma dag tyder på det. Det var för övrigt en stor dag för mig då Mr Poker måste ha haft mig i tankarna en längre tid. Minst en hel arbetsdag. Jag har blivit smickrad för mindre. Förmodligen fanns det inte en enda människa i hela världen som tänkte mer på mig den dagen...
 
Men hetsskrivningen för brödfödan leder också till slarvfel. 
 
Jag tycker bara att det klär honom. Att han visar sig mänsklig.  
 
Nu fattas det bara att Ken själv ska inse att han kan ha fel ibland och är gjord av kött och blod som alla andra. 
 
Fast frågan är om jag vill det på riktigt? En ödmjuk Ken med en mer frisk självbild vore ju inte Ken. Och vem skulle man ha roligt och mysa åt då? 

Kommentarer
Postat av: bbt

Läste om din sista hand i WSOP ME. Hur räknar du ut att det är en gång på fem att han har AK ?

2013-07-18 @ 18:36:21
Postat av: dybban

Slog in siffror som kändes bra på miniräknaren...

2013-07-19 @ 02:32:45
Postat av: Nisse

you go girl! Ken gör bara mer och mer parodi på sig själv.

2013-07-19 @ 07:12:11
Postat av: bbt

Ok....
Hade hoppats på en lektion i pokermatematik men det verkar jag inte få.
Tolkar det som att det inte ligger nån uträkning bakom en gång på fem för AK.
Skulle alltså lika gärna kunna vara en gång på tre ?

2013-07-19 @ 11:45:41
Postat av: dybban

bbt: Om du vill ha en lektion kan du maila mig på [email protected]

Så kan vi ha det trevligt där.

Men visst. Det kan vara en gång på tre. En gång på hundra också...

2013-07-19 @ 12:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0