SvS stora mörkläggning

"Hade det hänt på någon annan sajt så hade väl staten gapat och yrkat på straff och fängelse men nu när det är SS så sopas det väl bara skandalöst under mattan som vanligt."
 
/ Anna Dabrowski
 
Jo, men jag håller med Anna. Det är tydligt att staten försöker sopa det här under mattan. Det första steget i denna stora mörkläggning är att skriva pressmeddelanden och banka på stora trumman så att landets alla tidningar lägger nyheten på förstasidan. 
 
Och så slänger vi in en polisanmälan på det.
 
Det är en så jädra briljant mörkläggning att ingen förstår storheten. Det är en levling hård som granit. 
 
På kontoret: 
- Men hörrni. Vi måste sopa den här skandalen under mattan. 
- Ok, men hur? 
- Ett pressmeddelande kanske? 
- Genialt Henry. Genialt!
 
Och jag håller med Anna igen. Hade poker-botar upptäckts på någon annan sajt så hade staten säkerligen yrkat på straff och fängelse. För poker-botar har väl aldrig upptäckts tidigare? Detta är ju första gången. 
 
Andra sajter har väl varit kliniskt befriade från botar? 
 
För inte kan det väl vara så att andra sajter inte polisanmält utan bara stängt av botarna i tysthet? 
 
Nä. Det vore ju skandal. Och skandaler vet vi ju hur de ska tystas på bästa sätt - med ett pressmeddelande. Och jag har inte sett några pressmeddelanden från andra sajter angående poker-botar så jag tar bara för givet att de aldrig har förekommit...
 
EXTRA EXTRA EXTRA
 
Pressmeddelande: 
 
Dybban var nära att krocka med en spårvagn idag. Seriöst. Han var sjukt nära. Och bilen var lånad också så han vill absolut inte att det ska komma ut, för då skulle ägaren gå bananas och hävda att han varit oaktsam bakom ratten. Vilket självklart inte var fallet. Spårvagnen liksom anföll bakifrån, från ingenstans. 
 
Seriöst så har nog aldrid spårvagnar åkt där innan dybban åkte där vid Vasaplatsen med bilen. När planterades de spåren? 
 
I och med detta pressmeddelande vill dybban sopa allt under mattan. Det må vara skandalöst, men allt är precis som vanligt...
 
Extra meddelande till Optikern: 
 
Din bil är ok. Förutom någon liten skråma där bak. Knappt synbar från 100 meters håll. Spårvagnen hann bromsa i tid. Tur för den. För det var inte mitt fel. Och det här pressmeddelandet har du aldrig läst. Det är endast en levling. Något skadestånd borde inte komma på fråga. Ok, fattar du?!

Kommentarer
Postat av: Optikern

Ska jag va orolig för bilen ;)

2013-02-22 @ 07:27:28
Postat av: dybban

Absolut inte. Alltså den går ju att köra i alla fall. Och det är väl det viktigaste?

Ett par små detaljer kanske måste gås igenom innan nästa besiktning dock...

Jag skickar dig ett pressmeddelande om det.

2013-02-22 @ 09:16:57
Postat av: Mattias

Hahaha! Världsklass!

2013-02-22 @ 13:50:02
Postat av: Filur

Det är nog aldrig någon som misstagit Anna Dabrowska för att vara den klipska i deras förhållande.
Hon har lite otur när hon tänker.

2013-02-22 @ 14:06:57
Postat av: tornet69

:)

2013-02-22 @ 15:22:39
Postat av: Mattias

Nu blev Ken arg igen. Du får ju inte skriva dumheter om hans fru fattar du väl?! Ken och Anna har monopol på sånt!

2013-02-22 @ 18:26:28
Postat av: Mors lilla Olle

Man får ju iaf ge Ken lite cred för att han huvudstupa ger sig ut på ett sånt kamikaze-uppdrag som att försöka försvara sin fru...

2013-02-22 @ 19:18:51
Postat av: Johnny B Goode

Har alla glömt bort att Ken är en scammer som tvingats i landsflykt?

2013-02-22 @ 21:40:10
Postat av: Johan S

Att bara se bilden framför sig där Ken sitter framför datorn och tuggar fragma av ilska när han skriver repliken gör att denna text blir 20 ggr roligare

2013-02-22 @ 22:17:46
Postat av: ;ia

Bästa är ju hennes: Då jag spelat en del på Svenska Spel

Som hon har spytt över SvS, och spelar där själv!?

2013-02-23 @ 02:31:50
Postat av: dybban

Johan S: Äsch då. Tror nog inte alls Ken är arg. Han tycker nog att det är lika kul att skriva bloggar som jag. Det här är ett skådespel som Ken själv har regisserat.

Att han till varje pris försöker hitta "lögner" i mina texter och dessutom låtsas bli upprörd över dem är ju en del av detta skådespel. Han själv raljerar friskt, kör med samma "lögner" om mig och tycker ju att det är helt ok. Så inte kan han vara sur på riktigt? Det vore sjukt.

Visserligen kan väl den senaste texten där han lyckas ordbajsa fram att "Dybban är dum" hundra gånger på en A4 tyda på en viss irritation kanske. Den är inte skriven med samma finess som tidigare och visste man inte bättre skulle man kanske kunna tro att den är skriven i affekt. Men nä. Jag är 99 procent på att det också är skådespel...

Filur: Jag skulle aldrig skriva att Anna är bimbo eller tomte. Det är Ken som skriver att jag "menar" det för att jag skrev en ironisk text om henne. Han är väldigt bra på att "lägga ord i min mun".

Själv vet jag om att jag inte är den skarpaste kniven i lådan. Och om någon vill göra sig rolig på min bekostnad för något jag sagt eller skrivit så gör de antagligen helt rätt i det. Som en offentlig bloggare får jag tåla det. Annars kan jag lika gärna packa ihop och rida i väg på ett par riktigt höga hästar.

2013-02-23 @ 03:26:43
Postat av: dybban

@ ;ia

Ja, men det där är en klassiker som Anna är långt i från ensam om. Hur många "hatar" inte Svenska Spel och Monopolet, men fortsätter ändå spela poker på deras klient. Detta trots att det knappast finns något monopol på nätpoker idag. Som konsument är vi fria att välja vilken pokersajt vi vill. Och det finns fortfarande ett rätt gott utbud.

Ändå väljer de Svenska Spels Poker. Samtidigt som de hävdar att klienten är helt kass. Och resten suger också förresten!

Det är något i det tänket som jag inte får att gå ihop...

2013-02-23 @ 03:35:19
Postat av: Mattias

Men du måste ju svara på Annas fantastiska försvarstal!

"Nämen nämen nämen jag blir helt mållös när jag läser Dybbans inlägg om mig. Ja Dybban Svenska Spel har gått ut med ett pressmeddelande och polisanmält spelare. Men det är inte det jag skriver om utan om att staten borde utreda Svenska Spel. Att du inte kan skilja på Staten och Svenska Spel är häpnadsväckande."

2013-02-23 @ 11:45:12
Postat av: dybban

@Mattias:

Att Anna, som inte gör någon skillnad på en socialdemokrat och en kommunist i sina texter, tycker att detta är häpnadsväckande tycker JAG är häpnadsväckande.

Hon vill att staten borde utreda Svenska Spel. Ok? Jag kan väl meddela att det inte finns något spelbolag som agerar på den svenska marknaden som blir utredda så ofta som Svenska Spel. Eller har så många regler att följa.

Spelfusket är ju direkt anmält till STATENS tillsynsmyndighet LI för vidare UTREDNING.

Hade samma spelfusk skett på något annat spelbolag så hade det dock inte hänt ett skit. För det första hade vi inte fått veta något, och hade vi ändå fått det så hade staten inte alls yrkat på straff och fängelse. Staten har ju inte ens yrkat på straff och fängelse för det grova bedrägeriet på 50/50 som är så mycket värre än detta.

2013-02-23 @ 12:20:44
Postat av: Flamingo

tjena dybb

Det verkar inte som om Ken kan släppa dig riktigt. I dag tillägnar han ytterligare ett blogginlägg du måste gjort deep inpact på honom. ;)

http://www.pokerlistings.se/skyll-dig-sjaelv-tycker-dybban-60255

Skulle vara kul om du ville kommentera det. Måste ju hålla i gång alla bloggkrig som finns för annars händer det ju ingenting i detta torra pokerland!

2013-02-25 @ 15:40:53
Postat av: dybban

Flamingo: Hehe. Ja, jag känner mig riktigt uppvaktad nu. Tänk att man skulle få en så pass känd stalker. Det känns häftigt att tänka på hur mycket Ken spenderar av sin vakna tid på mig. Efter Dabrowski och dottern borde jag ligga på klar tredje plats. ;)

Jag har inget emot att ta diskussioner, men återigen så förvränger Ken mina ord i en text för att lura läsaren. Hela hans grundtes "att jag tycker att spelarna får skylla sig själva som förlorat mot en poker-bot" är givetvis felaktig. Det har jag aldrig skrivit och aldrig menat.

När han använder sig av en sådan debatt-teknik känns han inte värd att diskutera med. Då skulle för mycket av min energi gå åt till att försvara mig mot lögner och den halmdocka som Ken byggt upp kring mitt namn. Något jag är föga intresserad av.

2013-02-25 @ 16:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0