Poker i Dublin

Jag befinner mig i Dublin. Läs gärna min pokerkrönika om varför det här är ett underbart ställe för alla som älskar poker. Man kan skriva en liten novellsamling om varje sittning, varje spelare. 
 
I dag startar dag 3 av Main Event av Europeans Deepstack Poker Championschips. Det är 47 av cirka 450 spelare kvar. Jag har haft en sjuk turnering där jag aldrig varit över medelstack. Efter bara några timmar hade min gigantiska startstack på 50k försvunnit ner till 10k. 
 
Efter det har jag haft lite tur, men framför allt besuttit en riktig sittröv och tålamod. I en turnering med så otrolig struktur behöver man inte stirra sig blind på medelstack. Jag tänker enbart på hur många big blinds som finns i stacken och är man van vid att spela CC:s vardagliga turneringar så känner man sig också trygg med en stack på 20-40bb, vilket jag haft i stort sett hela tiden. 
 
Fick även sitta på ett livestreamat tv-bord någon timma. Det behöver nödvändigtvis inte vara någon vacker syn att se sig själv spela poker på tv. Du tror att du är felfri, ett levande live-monster utan tells. Du har fel. Alla kan nog lära sig en del av att studera sig själv ibland...
 
Vi är bara två platser från pengarna. Det är viktigt att jag får mig en slant, främst på grund av ett kläd-vad jag har med pokerprofilen Linkan. Den av oss som drar in mest pengar på högst tre live-turrar utomlands får bestämma vad den andra ska bära för kläder under CC-SM  senare i år. (Kom gärna med förslag på utstyrsel. Själv är jag inne på något rosa, gärna i velour...)
 
I övrigt vill jag bara varmt rekomendera denna turneringsserie som är ett bra komplement till EPT-cirkusen som är alldeles för dyr för den vanliga poker-älskaren. Här får du ett välordnat 4-dagars event för en tiondel (€550) av vad en EPT kostar. Med det följer otroliga cashgames, fina sidoevent, som ett higroller 2k-event i dag för dem som känner för det. Att vi dessutom är 45 Göteborgare som dragit hit tillsammans gör ju det hela ännu mysigare. 
 
Nu ska jag dra i mig någon vit jädra trekants-macka igen antar jag. Det här med LCHF är ju ett totalt mörker att försöka följa på en ö där 99 procent av all föda tycks bestå av vitt bröd. Sen: dag 3. Jag har 330k och blindsen börjar på 6/12k. Ingen fara på taket alltså. Nu ska sittröven få göra sitt. 
 
På återseende. Förhoppningsvis lite rikare nästa gång...

Kommentarer
Postat av: rosjon

Går det inte att få tag i bacon och ägg?

2013-02-02 @ 14:18:07
URL: http://rosjon.blogg.se
Postat av: Link

Såg just din A8 vs AT allin pre.
Det verkar som pokergudarna tyckar att jag ska ha en sparkdräkt i velour under dag1.

Perkele!

//Link

2013-02-02 @ 16:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0