Årets ranking-final!

I dag väntar en av årets höjdpunkter på CC i Göteborg. Rankingfinalen. Många är de kallade, men bara en kan gå in som chipleader. Man får marker efter hur många poäng man dragit ihop under året. 
 
Svarta Piraten är givetvis i topp. Rent pokermässigt borde Piraten köpa en guldram och sätta upp detta år på väggen hemma så att det aldrig försvinner. Det han har gjort ska vara omöjligt. Som att vinna tre PLO-turrar på raken (vissa säger att det var fem på raken och de lärde lär twista om detta under många år framåt i tiden) utan att knappt kunna reglerna. 
 
Svarta Piraten är ingen pokerspelare. Han är ett unikum. Han får våra stackar att "smälta som Piggelin". Han "gör mos av oss". Han "rövar oss"!!!
 
Vi är totalt 18 spelare som slåss om prispotten. Efter alldeles för få turneringar under årets sista månader har jag halkat ner till en total 13:e plats och startar med 27,6k. Piraten har mer än det dubbla. I övrigt hittar vi, bland annat, härliga personligheter i form av Fiskmackan som nickar "THE BIG FISH", de alltid lika trevliga gaisarna "Börje Skuumberg" och "Jockegais". Samt, givetvis, holländaren, Bob. Jävla Bob. Vilket underbart alias. 
 
Jag älskar er alla. Må bästa man eller kvinna vinna. 
 
 
Jag är inte alls nöjd med mitt turneringsår hemma på CC. Det finns nu bara två saker som kan rädda upp året på den fronten. En vinst i kvällens rankingfinal. Och en djup cash i Christmas Poker Week Main om några veckor. Ok, lyckas jag med en av två är det gott nog. Man ska inte vara girig...
 
Nu ska jag äta lunch med Optikern på Kometen. Sen försöka låta bli att inte bli rövad...
 
Edit: De som ännu inte lärt känna den Svarta Piraten kan kolla min inflytt hos honom här.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Hur gick det för dig? Jag lämnade casinot när
ni var 3 kvar.

2013-12-14 @ 12:23:22
Postat av: Hogge

Grattis till vinsten!

2013-12-14 @ 12:38:59
Postat av: Anonym

Jag vann Stefan. Tack Hogge!

Ska försöka skriva ihop nåt om kvällen snarast...

2013-12-17 @ 02:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0