"Jag är MR_JIMMY!"

Jag har flyttat in igen. Denna gång hälsade jag på en av Sveriges bästa cashgame-spelare: Jimmy Jönsson. Eller MR_JIMMY om man så vill. 
 
Han har en egen bastu, ett bio-rum och ett riktgt VD-kontor. Han väger dock upp detta med att äga Sveriges sämsta parkeringsplats. Allt för att saker och ting inte ska vara för perfekta. Det mår ingen bra av. 
 
 
Jimmy är en otroligt ödmjuk, sympatisk och trevlig människa. Samtidigt vill han inte dölja att han har lagt ner ett extremt arbete på att komma dit han har kommit genom pokern. Tjänat de summor han har gjort. 
 
Han verkar nöjd med sitt liv. Men ändå inte när det gäller pokern. Han har mer att uppnå. Lite som i veckans pokerkrönika.
 
Jag lärde mig också att man inte ska tro att man är bra på squash bara för att man vann DM i pingis som 11-åring...

Kommentarer
Postat av: PJ

Ett litet tips till Mr Jimmy. Om han försöker BACKA in till sin parkeringsplats går det säkert betydligt smidigare - såväl att köra in dit som att köra därifrån.

2013-04-07 @ 07:28:12
Postat av: Nicklas

Dybban vart kan man hämta hem pokerfilmer som ni såg på hos jimmy. thepokerbay verkar nerlagt bestpokertorrents.com suger verkligen. så har du några bra sidor som du kan tippsam

2013-04-07 @ 16:21:50
Postat av: dilba

Trist att han är pokerspelare, killen är ju ett kex.

dilba

2013-04-08 @ 09:57:44
Postat av: dybban

PJ: Ska hälsa honom det tipset ;)

Nicklas: Jag är tyvärr ingen expert på området. Själv har jag alltid använt mig av pokertube och youtube. Brukar räcka...

Dilba: Attans! Du får väl försöka omvända honom till företagsledare eller nåt...

2013-04-09 @ 01:07:59
Postat av: dilba

Mäh,

Vända hamburgare på Gyllene Måsen funkar också.
Vad som helst som innefattar en helt vanlig kille med normala ambitioner också, är hett. Du vet ju hur pokerspelare kan vara. Men han kanske är unik i sin sort?

;)

dilba

2013-04-15 @ 09:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0