Vad vore livet utan medrigg?

Rosjon hävdar i "The rosjon files" att jag har medrigg på SvS. Kanske med tanke på att jag sprungit hyfsat på senaste. Först hade jag tänkt tysta ner det hela med "inga kommentarer", men jag kan inte hålla käften om denna underbara kväll.
 
Jag och Optikern var på Gamla Ullevi under eftermiddagen för att kolla in när Öis bärgade seriesegern. Och visst, nästa år är vi tillbaka i Superettan. Så, tack SvS! För det är väl ni som sponsrar hela fotbolls-Sverige och bestämmer vilka som ska vinna serier?
 
Som vanligt när vi kollar på live-fotboll måste våra ADHD-hjärnor sysselsättas med live-spel och Stryktipsgrind. Stryktipset såg rätt kallt ut. Tills de sista tio minutrarna då Svenska Spel gick in och styrde upp det hela med tre, fyra magiska pling i rätt riktning.
 
Med bara minuter kvar satt vi med 13 rätt för en utdelning på typ 120 000 riksdaler. SvS såg nog att jag höll på att kvävas av all medrigg och fixade till så City fick göra 1-2, i 92:a minuten med en man mindre, borta mot West Bromwich. En rejäl utdelningssänkare. Men man har ju inte mycket nytta av stålar om man förvandlas till en jordgubbe på kuppen...
 
Till sist fick vi ut drygt 60k på raden. Min fjärde 13 rätt i år, men den största cashen. Jag känner mig så älskad!
 
 
Får man ta med sig Svenska Spel in i himlen, rosjon?
 
I morgon drar vi till Rom ett par dagar. Det ska bli grymt kul, för jag har aldrig varit där men är helt frälst vad det gäller metropolens historia och arkitektur.
 
Om någon har tips på pokerställen i Rom får ni gärna maila mig ([email protected]). Så får vi se om Svenska Spels medrigg funkar även utomlands? Det skulle inte förvåna...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0