Att vakna till en fantastisk dag

Jag gav mormor några tips inför Dybbans invitational som spelades i går med 18 tappra spelare. 
 
- Till en början mormor, innan du kommit in i spelet så ta det lite lugnt. Om du får två kort som är höga och likadana så gå all in. Och gör likadant om du får ett ess och en kung på handen. Alla andra händer kan du kasta. 
 
I andra handen, i sin första pokerturnering någonsin, gick mormor all in. Och blev synad av morsan!
 
Vafarao, tänkte jag. Två monster uppe mot varandra. Jodå. Morsan hade KK. Mormor: J4 off!
 
Mormor åkte ut. Men jag måste ändå gilla att hon tog egna initiativ. Aggressivitet är alltid attraktivt vid ett pokerbord. Och säger det inte något om vad poker kan göra med en människa? Jag tror den kan driva fram saker som du inte trodde du hade inom dig, på gott och ont. 
 
I dag, söndag, är en fantastiskt dag. Trots en riktigt fin festnatt på Puta Madre i Göteborg kommer jag vakna klarvaken och i fysisk form som om jag ska dra tre mil på längdskidor under eftermiddagen. 
 
I kväll, klockan 18.00, är det SM Main Event på Svenska Spel. För mig är det årets roligaste nätturre. Främst för att det är den med flest svenska spelare i. Och den med störst medial uppmärksamhet. Jag ser det inte som någon omöjlighet att målet på 3000 spelare nås. 
 
Dagen laddas med Vinterstudion. Slattar från gårdagens ostbricka. Lufsebyxor i soffan. 
 
Jag lyckas sällan i stora fält. Men vem vet. Pokern kanske kan driva fram saker som jag inte trodde jag hade i mig i kväll. För en gångs skulle tänker jag inte sätta upp några mål eller någon plan. Planerna brukar bara utmynna som tvångstankar i huvudet. Och så slutar det med att man gör tvärtom bara för att överraska sig själv. 
 
Mormor vet. 
 
Heja mig i kväll. Heja er!
 

Kommentarer
Postat av: Pokerstar

J4! - slår vad att din mormor hade pratat med Andy om hur hon skulle spela.

2012-11-25 @ 08:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0