Frukostångest i Stockholm

- En slatt är alltid en slatt och ingenting ska förfaras som vår herre sa...

Det händer att jag måste dricka upp det sista i mjölkpaket, trots att den är på gränsen mellan sur och möglig. Jag klarar inte av att slänga mat och dryck. Varför vet bara vår skapare, men ångesten smyger sig på som ett lodjur. Till och med gammal tacosås vill jag använda. Det fanns en anledning till varför mitt kylskåp såg ut som en matkyrkogård när jag var utan sambo. Värdig förrutnelse.

Då förstår ni hur dåligt jag mår när jag gång på gång missar min hotellfrukost. Livet som pokerspelare är det värsta som finns - när det gäller just hotellfrukost. Bor nu på Scandic Grand mitt emot Casino Cosmopol i Stockholm. Nordic Masters veckan är grym med mycket bra spel. Men den är lika slitsam. Sängen gapar tom fram till 05.30. Som stupad krigare faller jag i koma tills lunchtid. Då tvingas jag avstå mina löskokta frukostägg. Jag kan aldrig tröttna på ägg...

Spelade 5500 kr shorthanded eventet i går. 96 spelare kom till start med en prispott på kalla 480 000. Startfältet var det mest meriterade 5k-event som någonsin spelats, skulle jag tro. Storåkers, Wigg, Tureniec, Jocke Garp, Per Linde, Tomas Alenius, Stefan Matsson var där för att nämna några. Önskar det kunde arrangeras fler shorthandedturrar. De är riktigt roliga. Här kan ni läsa en längre redogörelse om min turneringsresa om ni är intresserade av det.

I dag skippade jag 5k omaha eventet. Ångrade mig en kvart efter att registreringen stängde. Blev fruktansvärt sugen. Men förmodligen sparade omaha-torsken dybban pengar på att stå över och i stället ägna sig åt klassiskt texas cash game. Det blir nog en lång natt även detta.

Lodjuret river redan djupa sår i min ryggrad. Det lär inte bli någon äggröra i morgonbitti heller...

Kommentarer
Postat av: Eva Lindell

Jag ska försöka fixa löskokta ägg nästa gång du kommer hem:-)Annars tycker jag det är en fin egenskap att inte vilja slänga mat, vi får ju vårat kylskåp rensat när du är hemma:-s

/Morsan

2012-03-02 @ 15:24:37
Postat av: Roffe

Simon behöver aldrig kasta bort mat. Förr eller senare promenerar den ut av sig själv.

Han Jadbäck påstår att "det flygande spagettimonstret" kommer från just Simons kök.



Tillsammans med andra maträtter som räcker länge.

Fiskar och Nattvard och sånt...

2012-03-02 @ 19:43:26
Postat av: dybban

Schysst morsan!!! Jag kommer fortsätta tömma erat kylskåp i många år till. =)



Roffe: Haha. Klockrent! Jag har säkerligen odlat upp ett par nya arter i mina kylskåp genom åren. Kanske till och med ett par nya religioner.

2012-03-03 @ 01:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0