Genombrottet?

Blev grinig i går när jag åkte ur kvalet till Main Event på Rio. Torskade med 1010 mot 55 all in pre flopp. Är kall som en isbjörn i turrarna just nu. Och isbjörnar gör sig inte så bra i Vegas. Borde hålla mig till cashgame, men jag älskar ju turneringar!
 
Det är svårt att släppa sånt man älskar så jag får helt enkelt hoppas att kärleken blir besvarad på något vis.
 
Har filmat en del med min handkamera till Pokerstudion. Det är riktigt svårt för man får inte filma inne på något kasino. Allt som oftast har jag bra grejer på gång men blir tokhaffad av en 200-kilos vakt. Och resten av tiden spenderar jag med Mattias som lyckas få in orden bög, röv eller något annat som inte riktigt passar in i sammanhanget. Men kul har vi.
 
Höll på att garva läppen av mig när Mattias visade att highstakesproffset Doc Sands hade tagit en bild på honom under Event 43 och lagt upp på twitter. (Har retweetat den bredvid i bloggen om ni vill kika på den.) Jag tror den här resan kan bli den rosa mannens stora genombrott i den stora pokervärlden. Snart kommer han att bli förstådd på riktigt. Sverige och pokerförbundet är alldeles för litet för detta scarfprydda unikum.
 
I kväll viker jag och Norrländskan av från strippen igen och drar ner downtown. Det är en speciell, genuin känsla där nere som får mig att må bra.
 
 

Kommentarer
Postat av: ch

kämpa dybban!

2012-06-26 @ 16:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0