Lappgubben yrar igen

Läste precis Lappgubbens blogg. Han eremtiten som bor under ett stenblock i skogen utanför Gnesta. Nu har han mage att antyda att vi, pokerproffsens proffs, skulle gå ekonomiskt minus här i Vegas. Vilket vidrigt påstående!
 
Det är ett slutgiltigt bevis på att skäggmumriken bara sitter för sig själv och hallucinerar. Tror han på sig själv på fullaste allvar? Jag? Back? I Vegas?
 
Mytomspunne iraniern Brahman från CC i Göteborg skulle för farao plussa rakt ut om han fick sätta sig vid ett pokerbord här i Vegas. Motståndet är så dåligt att man kan läsa en bok, se filmer på ipaden, skicka sms och lägga ut bilder på facebook samtidigt som man spelar. Man kan gå vinnande med ögonbindel! Har man oflyt kan mer än hälften vid bordet reglerna!
 
Ok. Visserligen kostar det en del pengar att leva här. Restaurangerna på strippen är dyra. Taxiresor hit, dit, kors och tvärs tickar dollar. Och shoppa märkeskläder som man sedan aldrig använder ska man göra. För att inte tala om all dricks man måste ge bort för att inte arbetsgivarna här har vett att betala riktiga löner. Så visst. Det är svårt att gå runt på en journalistlön.
 
Just därför är det ju så bra att jag är pokerspelare. Hittills är jag nog plus 3-4k dolls på cashgamet. Visserligen har de pengarna, eventuellt, möjligtvis gått till turneringsinköp. Ja, plus någon tusendollar till. Så om man räknar så är jag ju ekonomiskt minus.
 
Men så kan man ju faktiskt inte räkna. Det måste du förstå, lappgubbe. För hade jag inte haft en sådan förjordans OTUR hade jag varit hur mycket plus som helst! Vi snackar sexsiffriga dollarsiffror!
 
Kolla in min bad beat från mitt senaste WSOP event. En snubbe bluffsynar min dubbla pottbet all in med 1010 på brädan K87 med två ruter. Jag har givetvis lurat upp honom på läktaren med en 87:a. Turn 3. River K. Och han drar ut med högre tvåpar. Kolla bildbeviset!
 
 
Så ekonomiskt back my ass! Ok, visst, om man vill läsa ekonomiska kalkyler som Jens Jadbäck läser bibeln så ser det väl just nu ut som om jag ligger på ett minus. MEN! Hade jag inte haft sån otur så hade det varit ett jädra plus. Sånt måste man ta med i beräkningen! Det förstår du väl Rolf?!
 
Jag är plus! Plus! Plus! Plus! Den som säger något annat fattar ju absolut ingenting...

Kommentarer
Postat av: Roffe

Okej då, vi säger att du ligger plus...
Fast helst skulle jag vilja veta om Jadbäck gav äktenskapslöften till Gud.

2012-07-08 @ 09:20:10
Postat av: dybban

Hehe. Jag vet inte. Men i mina drömmar så gjorde han det.

Bra att du förstått att jag är plus, för övrigt...

2012-07-08 @ 11:15:40
Postat av: Roffe

Jag misstänker starkt att det handlade om "inför Gud och denna församling", med gospelkör och hela midevitten, men att få JJ att erkänna det är en helt annan sak...

2012-07-08 @ 18:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0