19.15 - 20.15

De flesta hotell här har sina specialiteter. Något som de är extra bra på, som gör dem unika. I den stenhårda konkurrensen här så är det en nödvändighet.
 
I går upptäckta jag för första gången Mandalay Bays specialitet. Skybaren Mix, på 64:e våningen, med utsikt till världens ände. Då det var Mattias och Norskans sista kväll här kändes det som en perfekt avslutning.
 
Lägg gärna märke till Mattias. Det finns inget mellanting när han är med på foton. Antingen använder han hela spektrat av ansiktsmusklerna för att gestalta en brunstig älgtjur. Eller så rör han inte en min så det mer liknar en ansiktsförlamning.
 
Mix är skönt för här finns det inte någon överfrän dj som spelar RnB på 5000 decibel. Här kan man föra ett samtal. Andas. Ha det gött.
 
 
Här, och ingen annanstans, ska man vara när solen går ner bakom ökenbergen. Solnedgångar är ju generellt vackra men den här blev något alldeles extra. Under en timma händer det något med staden. Hotell efter hotell börjar lysa upp. Lampa efter lampa tänds på strippen. Det är en häftig förvandling att skåda över.
 
 
 
 19.15.
 
20.15.
 
Jag var så nöjd där jag satt med min 6-dollars Heineken. Ibland behövs det inte mer än en kall öl i en varm kväll ackompanjerad av en vacker utsikt och goda vänner. Ni ser, jag är en mycket enkel ung man. Jag begär inte mer av livet.
 
Det var nästan så att känslorna började svalla när jag satt där uppe. Vad gjorde lilla jag här? Och inte blev jag mindre känslosam när Mattias tog fram en present till mig. Det är en av de finaste presenter jag fått.
 
En cardprotector med ÖIS-emblem. Jag ska bära med mig den resten av mitt liv.
 
Efter vistelsens godaste middag blev vi pokersugna. Då alla skulle kunna vara med och ha trevligt drog vi till låg-limit-kasinot Bills Gamblings Hall och lirade en 30-dollars turre. Jarne, Hogge och Andy slöt också upp efter att Hogge precis blivit hypnotiserad och lämnad gråtande på scen i en vad jag förstod fantastisk hypnosshow på Planet Hollywood. Hogge drog även upp på kareokiscenen under kvällen. Där gick han all in och körde klassiska souldiva-manér och bjöd även på en oväntat bra sångröst. Snacka om att ta vara på sin Vegas-vistelse. Inget sitta på rummet och dricka varm mjölk direkt. Toktrycker på gilla-knappen.
 
Med ett fält på 40-talet spelare gav min nya cardprotector en helt ny dimension till mitt spel. Jag sopade banan med allihop och vann. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka denna vinst? Kanske att jag borde hålla mig till 30-dollars turrar? Höga på livet hoppade vi på en till 30-dollars klockan 02.30 på natten. Är det inte fantastiskt att det anordnas liveturrar med den starttiden?!
 
Där fick jag se mitt set förnedras av Norrländskans runner, runner färg och jag åkte ut tidigt. Den blonda kom dock tvåa till slut, så vi fick vara nöjda ändå.
 
Behöver jag säga att jag sov större delen av nästa dag? Jag drömde om solnedgångar. Och ÖIS.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja...vad gör lilla du där och varför är inte lilla mamma med? Nästa gång kanske...om jag sparar alla mina fickpengar till flygbiljett och går en kurs för flygrädda. För det verkar alldeles, alldeles underbart där i Vegas:-)

2012-07-11 @ 12:38:33
Postat av: Roffe

Mattias har nog gått in i "Ove Sundberg tilt mode".
Alldeles för mycket pengar har runnit genom hans fingrar, tror jag. Intressanta pjuck dock...

2012-07-11 @ 16:39:42
Postat av: Johan

jag lade även märke till Mathias skor! 62or?

2012-07-11 @ 21:37:50
Postat av: Roffe

Johan. Jag tror han har snott Northuggs(eller vad fan han heter) skidpjäxor. En Rottefellabindning skulle sitta som handsken i den där triangelformade tån.

2012-07-11 @ 21:44:24
Postat av: Roffe

Dybban, ditt gamla fyfan...säg åt damerna att dom är skitsnygga. Det behöver dom efter att umgåtts med Trotskij och hans ondulerade sidekick...

2012-07-11 @ 21:49:22
Postat av: Daniel

Måste bara kommentera mr Two-face från pokerstudion: satt med honom i en turnering på binions förra årets, och jag upplevde honom som ett totalt psykfall. Var lite rädd att han skulle vänta utanför på Fremont street med en revolver när mitt färgdrag satt på river. "Is that a haircut or an accident?" fick honom dock att dra på smilbanden lite :)

2012-07-12 @ 14:51:50
Postat av: generationX.se

Mattias klär ju sig med stil, men vad f*n är det där för "tysk porrfilms-musche"?!?

2012-07-12 @ 15:54:22
URL: http://generationX.se
Postat av: dybban

Mamma: Ja, varför är inte lilla mamma här? En vacker dag så ska vi skrapa ihop till drömresan för hela familjen, hoppas jag.

Roffe/Johan: Tänkte faktiskt skriva något om skorna. De är tydligen av något speciellt märke. Norskan kallar dem kort och gott: clownskor.

Roffe: På så sätt är vi rätt bra att ha jag och Mattias. Är man ihop med någon av oss känner man sig alltid snyggast!

Daniel: Haha, kul. Fick ett rätt lugnt intryck av honom, men någon slags diagnos måste man kanske ha för att leva med en sån frilla. ;)

2012-07-12 @ 20:03:24
Postat av: dybban

Ok. Radbrytning funkar tydligen inte på blogg.se...

2012-07-12 @ 20:04:03
Postat av: Anonym

Nu ska jag i alla fall dra i väg och köra min sista turre för den här Vegasturen tror jag. 1k-event på Caesars Palace. Önska mig lycka till!

2012-07-12 @ 20:04:48
Postat av: Mamma

Jaaaa:-)

2012-07-13 @ 12:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0