Allt kan floppa nöt

Bananskalar-vad, löjromsköp och små finnar som hänger ut genom fönster. Denna vecka har varit en av de roligaste på CC på länge.

I veckan fick jag äran att sitta på Miljardär-Peters bord under en cashgame-session. Såna gubbar har någonting vi andra inte har. Överjäkligt med stålar. Ändå verkar det som om han hatar pengar. I alla fall när han spelar poker. Men jag är inte den som är den. Jag hjälper honom gärna att bära en del av den börda som i finare sammanhang kallas rikedom.

En gång i livet tittar jag ner på AA. Miljardär-Peter viftar lite med några av sina 5k-oddslappar och tycker att det är en utmärkt idé att stoppa in 300 big blinds pre flopp med KQo. Jag tvingas till en Phil Hellmuth-syn och gudarna är denna kväll så givmilda att de ger mig en bräda jag inte ens behöver svettas över.

Och det fortsätter. Miljardär-Peter anser att alla två kort kan floppa nöt, vilket är en alldeles rikitg analys som jag stöder. Att han då synar drygt 100 big blinds me 92o är inga konstigheter egentligen. Man måste tro på sina kalkyler och magkänsla. Denna gång brast det dock för den trevliga Boråsaren. Och jag gick hem med betydligt fylligare fickor. Samtidigt kände mig mig som en mycket god människa som hjälpte Miljardär-Peter att bli av med lite av pengarna, detta djävulens påfund som ligger bakom så mycket olycka i världen.

En del av dessa olyckslaxar investerades i helgens Superweekend. En 3.3k, 2-dagars, deepstack-turre på CC. Lyckades även dela med mig av livets överflöd till lillbrorsas och stakade honom. Något som knappast är en allmosa, utan en välinriktad investering som kan betala av sig i dag.

Med 26 spelare kvar är vi båda vidare till dag 2. Jag har 165k, Lillen 140k. Medel är 90k, så det får anses som godkänt. (Utförligare beskrivningar kommer förhoppningsvis).

Löjromen, bananskalningen och de små finnarna då? Ja, de får ni läsa om tids nog. Nu måste jag dra i väg till flygplatsen och hämta min Norrländska, så det kan bli lite ordning på torpet här hemma.

Ske guds vilja. Låt de stackarna, ägare till djävulska påfund, bli av med dessa förbannade ting. Låt mig och lillebror bistå dig i denna välgärning. Amen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0