Är pappa din pappa?

"Precis som förut sorterar himlen moln. Precis som förut blir natt till dag. Först A sen B precis som förut." Man måste tänka så efter att regelrätt ha blivit avrättad på kasinot. Livet kommer att fortsätta precis som vanligt, bara lite fattigare. Att vara pokerspelare är verkligen en dans med svåra steg.

I rebuy-turren förlorade jag sex, sju flippar all in. Och avslutade med ett set under set. Så klagar folk på att nätet är riggat? Fortsatte sedan med lite Pot Limit Omaha cash game. Djävulens spel. Det gick inte bättre där. Det gick så illa att jag drömde mardrömmar om enoutare i natt.

Det sjuka i kråksången var att jag, trots misären, skrattade mig harmynt flera gånger under kvällen. Omaha-bordet bestod av idel sköna profiler. 

Någon berättade bland annat hur han under det glada 70-talet hade sex med 150 kvinnor på ett år (1976). Hans bästa raggningstips var att berätta för damen att han hade fel skor på sig och fråga om hon ville följa med hem och byta. Med tanke på hur ofta denna replik funkade kan det inte ha varit allt för svårt att "få napp" under denna mytomspunna tidsepok.

Stefan Odelberg räknade genast ut hur många liter kroppsvätska denna man gjorde av med detta år. Jag vet inte hur magikerns beräkningar såg ut, men efter noggrant dividerande kom han fram till resultatet 4,5 liter. Om nu någon var intresserad av det...

På tal om sex inflikade Eldiga damen något som verkligen fick det att slå slint i huvudet på mig.
- Det är ju väldigt många barn som inte har den pappa de tror att de har.

Eldiga damen, som jobbar som sjuksköterska, verkade ha fakta på fötterna. Hon skakade inte på manschetten när hon hävdade att hela 40 procent av alla barn inte har den pappa de tror. Odelberg gick i gång igen.
- Så du menar att nästan hälften av oss här vid bordet inte har sin farsa som farsa?
- Det kan vara mer? svarade Eldiga damen.
- Kan det vara mer?!

Av någon anledning fick konversationen mig att tänka på den gamla klassiska Hassan-busringningen 10 000 tyska bögar!

Eldiga damen hävdade att den kvinnliga parten är minst nästan lika goda kålsupare som männen när det gäller otrohet. Sjuka scener spelades upp i mitt inre. Är pappa din pappa? Vem är vem? Hela världen kan ju vara upp och ner?!

Jag fick snart min färdiga stege och öppna straight flush-drag utdraget av Odelbergs enkla färgdrag, all in på flopp, och gick hem framåt morgonkvisten. I huvudet. "Precis som förut sorterar himlen moln. Precis som förut blir natt till dag. Först A sen B precis som förut. Allt kommer att fortsätta precis som vanligt. Även om min farsa inte är min farsa..."


Kommentarer
Postat av: Viktor Svärd

Jag hävdar med bestämdhet att jag inte har någon lillebror. Den de säger är min lillebror är familjens totala motsats. Att han ser ut som en spansk melonförsäljare gör ju bara snacket om mina föräldras semester i Alicante för 22 år sedan än mer intressant. Innehöll vissa suspekta aktiviteter tydligen.

2012-01-25 @ 08:31:27
Postat av: Andreas Bergman

Hur ser en spansk melonförsäljare ut (bifoga gärna bild)?

2012-01-25 @ 11:02:37
Postat av: Viktor Svärd

Som Manuel i Fawlty Towers. Undantaget är något smutsigare händer och kläder från erikshjälpen.

2012-01-25 @ 14:49:21
Postat av: Andreas Bergman

Humpf, svärta ner mannen, myten, legenden Manuel till att vara en melonförsäljare?

2012-01-25 @ 17:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0