Nya kläder

Jag har fått mycket reklamkläder från olika pokerbolag genom åren. Jag har inte kvar så många plagg. Mestadels på grund av estetiska skäl. Min nya kollektion från 24hPoker kommer dock få hänga med ett tag. Tänk att man kunde få kläder med "dybban" ingraverat på bröstet? Mäktigt.

I går köpte jag dessutom ett svart linne med en döskalle på. I kombination med min enda tatuering, som sitter över revbenen på vänster sida, så försöker jag odla myten om dybban som en rockstar. För att komma i kapp Dregen har jag dock fått reda på, av säkra källor, att jag måste sluta beställa kaffe och mazarin när jag är ute och fikar. Och de där rosa drinkarna ska jag tydligen dra ner på... 

När jag tänker efter så är det nog bäst att Dregen får vara ensam rockstjärna i 24h. Jag höll nämligen på att svimma när jag tatuerade mig för några år sedan. Optikern har alltid hävdat att det var lugna puckar, så när nålen skar som en skalpell rakt in i revbenen var det svårt att hålla lipen borta. Den blodiga chocken har ännu inte lagt sig, så för tillfället är jag mil från någon ny skönhetsoperation. Svärmorsdröm är mer min grej. Men någon ska väl vara det också?


Kommentarer
Postat av: Pokerstar

Fråga ifall du inte får sy fast ett ÖIS märke på skjortan....

2011-05-29 @ 21:36:55
Postat av: Påkerstar

Fråga ifall du får sy fast ett ÖIS märke på skjortan...

2011-05-29 @ 21:38:37
Postat av: Valterego

Man kan väl ffs inte sluta med java o gobit? Kaffe och en dammsugare är livet.



//Eruj

2011-05-31 @ 09:49:40
URL: http://valterego.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0