Fjortisfest

Tomma tunnor skramlar högst. Ett fint talesätt.

Inom pokerbranschen stämmer det ofta in. Något jag framför allt har märkt det senaste året är att det är de personer som skramlar högst och har flest åsikter om andra människor, som har svårast att själva bemöta kritik.
.
Detta påstående är faktiskt inte riktat mot Jens Jadbäck, som jag ofta diskuterar med. Visserligen har han svårt att erkänna fel och brister. Men han går i alla fall att diskutera med. Även om jag tycker att hans åsikter ofta är uppåt väggarna, så måste jag ändå respektera att han försöker bemöta argument sakligt. Ja, jag skrev försöker. Det är inte alltid han lyckas. Hur som helst är det rätt kul att snacka poltik och livet med någon som är totalt olik en själv. Jag tror det är bra för båda parter. Dessutom vet Jens att det är "no hard feelings" vid sidan om det där tugget.
.
Nej, det finns andra kända pokeraktörer som spelar på en helt annan nivå när det gäller att inte kunna ta kritik. Ofta blir det riktigt komiskt när någon spottar ur sig den ena åsikten efter den andra, men sen inte klarar av att bemöta några motargument. Folk som tycker det är ok att kasta skit på andra, men inte klarar av en fläck, eller två, på sina egna kläder tycker jag är ledsamma. Det innebär oftast att man har en extremt dålig självinsikt och lika vilset självförtroende.
.
Det finns personer som från början såg ut att vara fullvuxna karlar och kvinnor, men visade sig vara helt vanliga fjortisar. Vilka är med på fjortisfesten? Jag står som DJ. Jens i den alkoholfria baren. Vi försöker intala oss att vi inte är gäster.
.
Pax för att vara den blonda till vänster...

Kommentarer
Postat av: Optikern

Den bilden är klassisk!



2011-05-26 @ 15:19:01
Postat av: dybban

Jag gillar speciellt blondinen till vänster som har kletat in ansiktet med koskit. I vissa kretsar är det viktigast att man ser bra ut när man går på disco. Att man luktar gödsel spelar inte så stor roll...

2011-05-26 @ 16:06:22
Postat av: Jens J

Seriöst, det måste ju vara Lapproffe du menar? En mer klockren beskrivning har jag då aldrig sett. :)

2011-05-29 @ 13:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0