Vem uppfann luftiga skjutdörrar?

Jag fick en flygande start på Vegasresan. Eller rättare sagt, min mage fick en flygande start.
.
Här ska det in en bild på en amerikansk frukost med ägg, bacon och hela det där köret. (Men jag har inte lyckats föra över den från Norrländskans telefon än) Ni får tänka er synen. Stor tallrik. Äggen variant "sunny side up".
.
En sådan åt vi första morgonen på Flamingo. Man ska ta seden dit man kommer tänkte jag. Det var dumt tänkt. På kvällen kom den. Magsjukan. Jag började spy som man gjorde när man var liten. Ärligt talat har jag nog inte mått så dåligt sen jag var nio-tio bast.
.
Men det var egentligen inte det värsta. Det värsta är de här nymodigheterna som en del hotell börjat lägga sig till med. Jag brukar kunna hantera nymodigheter när det gäller det mesta. Men just toaletter ska banne mig vara konservativt lagda. Vem? VEM??!! Har kommit på att man ska ha en luftig skjutdörr in till toan, så att det känns som om man sitter och gör det mitt i rummet? Det går omöjligt att dölja varken ljud eller stank. Omöjligt.
.
Nu var ju jag helt borta i sinnet när jag låg där inne och lackerade toan. Jag tycker mest synd om Norrländskan som var tvungen att lyssna på eländet. Och Flamingo som skulle vara så sexigt.
.
Efter 30 timmars sömn var jag dock en ny människa igen. Helt återställt. Nyår var riktigt festligt. Vi åt en fin köttbit och gick ut på strippen och kollade på alla galningar. Totalt lär det vara 300 000 människor som kommer till Vegas bara för att fira nyår. Bilder på fyrverkeri kommer. Tekniken som sagt.
.
Pokern då? Jorå. Det har inte blivit så mycket spel än. Men hyfsat plus i cashgame har det blivit. Och igår spelade jag min första turre, 350 dollar deepstack på Venetian. 120 spelare kom till start. Efter tio timmar gick jag in på finalbordet som trea. Tyvärr åkte jag på några riktiga nitar där och slutade femma. Tråkigt, för det var inget vidare motstånd och jag trodde faktiskt jag skulle vinna förstapriset på nästan 11k dollar. Nu fick jag nöja mig med 2,4k dollar. Hängläpp.
.
Nu ska vi dra och köpa biljetter till någon sprakande show. Inte mig emot. Så länge det inte är jag som bjuder på show bakom en luftig skjutdörr så är jag nöjd.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars Simon och stackars Norrländskan, ja det där lät ju inte så sexigt precis. Hoppas det är glömt nu och att ni tar vara på daagarna som är kvar. Det är ju de roliga daagarna ni kommer att minnas, de daagarna som räknas...och det är är ganska många daagar kvar...



Kram

Mamma

2011-01-02 @ 23:17:31
Postat av: Lillasyster

HAHA, lysande mamman!

Stackars liten som varit sjuk. Ta vara på resten av dååågarna! Puss

2011-01-03 @ 00:08:31
Postat av: mutti

Carpe Diem! (fånga dagen) Ha det så bra resten av semestern:) PS. Att du aldrig lär dig! Tycker att jag känner igen symptomen från andra resor;)

2011-01-03 @ 18:41:23
Postat av: dybban

Höhö. Och på dagarna bakar bagarna degarna på dagarna.



Jag ska fånga dagen nu! Förra gången förtjänade jag dock att kräkas lite, nu var jag en oskyldig stackare... ;)

2011-01-04 @ 02:10:50
Postat av: Lillasyster

Men även när du fångar dåågarna kan du ju uppdatera här (eller på superbloggen) då och då så att även VI vet vad du gör på dååågarna! Update por favor!

2011-01-04 @ 23:13:05
Postat av: Yksi

Nu är det dags att öppna den luftiga dörren och kliva ut och uppdatera bloggen...

2011-01-11 @ 18:41:49
URL: http://www.yksico.com/aceofspades
Postat av: Pokerstar

Han är Strandsatt:)

du får läsa mitt nästa inlägg i min blogg varför han är det:)

2011-01-11 @ 23:08:34
Postat av: Pokerstar

Han är Strandsatt:)

du får läsa mitt nästa inlägg i min blogg varför han är det:)

2011-01-11 @ 23:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0