Så kan man också se på det...

Är hemma i Småland igen. Då jag åker till Norrland och firar jul och nyår så har jag förfirat lite jul i helgen. Under fredagskvällen hamnade vi framför galan Svenska Hjältar. Och vilken festfredag det blev. Inte. Istället satt vi och torkade tårarna när vi tog del av hjältarnas livsavgörande bedrifter.

Morsan ramade in känslorna rätt bra.
- Det är inte klokt vad duktiga och fina människor det finns. De får en verkligen att känna sig kass...

I övrigt ska ju Mr Pokerstar ta in en gästbloggare snart. Själv ska jag ha en praktikant på bloggen nästa vecka. Han heter Masken. Hans uppdrag ska bli att ta rygg på pokerproffset Mats Iremark under en dag. Från morgon till kväll. Följa hans minsta steg. Hur lever en sådan man egentligen. Vad fyller han dötiden med när han inte levlar sina motståndare på Casino Cosmopol? Hur mycket tjänar han per dag? Vad äter han?

Maskens brännande upplevelser kommer snart på en blogg nära dig.

Kommentarer
Postat av: Roffe

Jag vill hellre se en "hemma hos Masken". En så underbart dryg Röteborgare har sällan skådats i de magra människornas egna spegelsalar.

2011-12-18 @ 16:58:44
Postat av: dybban

Ja, sällan har jag träffat en människa som retat upp så många med sitt munläder. Och ändå inte åkt på spö. De förstår väl att den lille mannen skulle gå av på mitten om de rörde honom. ;)

2011-12-18 @ 17:35:52
Postat av: Pokerstar

Bergman vs Masken - nu blir det ful(l) contact?!?

2011-12-19 @ 07:01:49
Postat av: Optikern

För en som inte vet nåt, vem är Masken?

2011-12-19 @ 16:15:34
Postat av: Andreas Bergman

Sluta nu - en myggviktare vs en tungviktare. Det blir ingen fair fight.



Hade grenen varit oneliners vore saken en annan, men hur skall Masken stå distans när det handlar om redogörelser för vad som händer under en hel dag? Det ter sig övermäktigt.



Jag skulle hellre läsa en analys av Iremarks turneringsskills och då från Herr Lindells penna. Men det kanske kommer längre fram? Vore ett uppskattat inslag i stadsbilden.

2011-12-19 @ 18:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0