Lite mindre oskuld...

Tänk vad mycket det finns som man aldrig har gjort. Nyligen bockade jag dock av en inte-gjort-grej från listan. Vi snackar brumbrum. Det var mycket att tänka på innan skoter-oskulden dybban förevigt kunde förintas. Först och främst skulle man klä sig rätt.



Jag tog med mig mina nya sponsorkläder från 24hPoker. Jag har inte vågat fråga hur i hela friden jag ska kunna bära de här paltorna i 30 graders värme på Sunny Beach om dryga månaden. Men jag antar att man måste walk the walk and talk the talk som sponsrad spelare. Den här outfiten kommer åtminstone sätta skräck i motståndarna. Och framför allt. Den går utmärkt att köra skoter i.


Eller köra var väl att ta i. Som småländsk novis i de norrländska skogarna fanns det så klart ingen vettig människa som ville släppa ut mig på ett sånt där vidunder själv. Till en början placerades jag i pulkan. "En Magnus" (där uppe sätter man "en" framför killnamn och "a" som "a Eva", till tjejnamnen, som en liten notis. Det är mycket roande att lyssna på) blev min trygga chaufför.  


Efter mycket gråt och tandagnisslan fick jag till sist testa förarsätet. En magnifik upplevelse. Ja, ni ser ju hur jäkla nöjd jag är. Jag hade nog varit ännu gladare om skotern rört på sig...


Fikapaus i vårsolen. "Torrbulle" och påskmust har aldrig smakat bättre.  




Utsikten vid Hemavan och upp mot norska gränsen är helt makalös. Tänk om man kunde få spela nätpoker i den här miljön. Då skulla jag aldrig någonsin tilta. Landskapet fungerar som en katalysator mot ångest, ilska och stress.

Jag lär snart komma tillbaka. Fler svenskar borde passa på att utforska vad som finns uppe i norr, innan de till exempel drar på någon omotiverad grisfest på Kanarieöarna.

Kommentarer
Postat av: Jimmy L

Ser onekligen ut som att du trivdes! :)

2011-04-20 @ 22:05:04
URL: http://sv.pokerstrategy.com/uJ4107
Postat av: dybban

Det kan du hoppa upp å sätta dig på. =) Blir det något CC under Spring Poker Week?

2011-04-21 @ 01:50:52
Postat av: Fassan

Magiskt!

2011-04-21 @ 08:45:54
Postat av: Kristina

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-08 @ 12:52:29
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0