Från (OS)ringar till pyramider

Nu byter jag ett par meter snö mot några kilo sand. Imorgon bitti avgår flyget mot Egypten. Mitt största, och enda, bekymmer för tillfället är så klart OS och hur jag ska kunna följa detta evenemang. Efter mycket tjat och tandagnisslan har jag fått lov att ta med mig en dator för att kunna se viktiga matcher och lopp på SVT-play.

Kravet från frugans sida var dock att hon skulle få lösenordsskydda datorn så jag bara kan använda den under "godkänd" tid. Hon har fått för sig att jag annars kommer läsa en massa pokerbloggar och göra annat tjafs på semestern. Hmm. Så om det inte blir så många uppdateringar på bloggen under veckan så vet ni anledningen. Jag kan inte lösenordet.

På återseende.

Kommentarer
Postat av: vigge

Inte att göra dig ledsen, men Svtplay fungerar bara inom sveriges gränser (kanske norden)... Men ha en trevlig resa.

2010-02-23 @ 18:56:31
Postat av: Optikern

Hanna kollade på svtplay när hon bodde i England men det kanske är ändrat.

Men surfa runt lite för det finns lätt liveuppdateringar att hitta!

2010-02-23 @ 20:01:06
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: Mr Anonym

Tror det är så att det endast är om du har en svensk provider det fungerar t.ex. Telia. Sen om du sitter i Egypten spelar ingen större roll, bara att det blir dyrare (men det drabbar ju ingen fattig :))



MEN, det finns ju fullt med folk som streamar, http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports



Tips! Är det inte så att din frus föräldrar bor i Suomi? Be henne ringa dem och kolla om dem kan se SVTPlay eller inte.

2010-02-23 @ 20:28:28
Postat av: vigge

Jag bodde i USA ett tag där funka det inte, lika så i turkiet, spanien men ingen aning om det funkar i egypten mycket möjligt men hade inte räknat med det.

2010-02-23 @ 21:07:30
Postat av: Jimmy

Tyvärr så funkar svtplay inte utomlands. Har försökt nu under OS då jag befinner mig i Thailand. Blir därför olika p2p's istället. Kan rekommendera www.justin.tv, ordna ett pro-konto där för några bigblinds.



Ha en trevlig resa!

2010-02-24 @ 01:56:08
URL: http://jimmypistol.blogg.se/
Postat av: dybban

Åh, fy farao! Tack för all info. Hade blivit riktigt sur om jag fick märka att det inte funka precis innan hockeyn börja. Får leta på nåt av ställena ni rekommendera. Tack!

2010-02-24 @ 07:25:25
Postat av: hanna

För mig gick det utmärkt i både England och Spanien, men jag tror att det bara är vissa program man kan se, svenskproducerade. Nyheterna funkar i alla fall.(Fast jag försökte ju inte ens se sport..)

2010-02-24 @ 09:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0