Jultrött och rankingfinal

Tallinn tog musten ur mig helt. Vad trött jag blev. Jag antar att det är lika bra att vänja sig vid att man inte är 21 längre och orkar vara vaken dygn i streck. Inte ens bilder har jag mäktat med att lägga upp. Förhoppningsvis pallar jag att få fram några under julhelgen. Annars finns nästan allt av värde på Mattias blogg för dem som är intresserade.
.
I går blev jag för övrigt klar för årsfinalen på Casino Cosmopol i Göteborg (om de inte räknat fel på poängen då). De 18 bästa turneringsspelarna för året får göra upp om en prispott på mellan 100-200k. Jag har tyvärr spelat alldeles för få turrar och har nog inte dragit in en enda poäng de senaste tre månaderna, men en fin rusch i somras gjorde att jag lyckades komma med ändå. Värdet får ses som tilltalande för en gratisturre.
.
För att säkra min plats åkte jag och Andy till CC igår för årets sista 2k deepstack. Jag hade ingen vidare tur med bordslottning. Först fick jag Jens Thorson till vänster om mig. Och när han åkte ut kom pappa Olof Thorson till samma plats. Det blev också Olof som slog ut mig på finalbordsbubblan. Hur jag nu kan förlora med 96 på brädan K J 6 6 8 är för mig helt oförklarligt. Men Olof lyckades hitta JJ.

Den 16 januari går finalen, dagen efter Mikes stora turre i Kumla. Det känns som jag kommer vara lika trött den söndagen som jag är nu.

Kommentarer
Postat av: Optikern

Ett besök i Gbg utan att träffa mig ser jag som en personlig skymf...

Men du, tåg eller bil till Kumla. Det verkar ju va ett glatt gäng med Crappy och Totalfarsa i spetsen på tåget dit.

2010-12-23 @ 14:59:30
Postat av: dybban

Du det spelar inte så stor roll för mig. Vi kan ta tåget. Men då åker jag direkt. Sen drar jag med dig hem till Göteborg på söndag.



Dock vet jag inte om jag vill lägga mitt deltagande i rankingfinalen i händer på SJ? Det låter riskabelt...

2010-12-23 @ 15:24:41
Postat av: PokerStar

Se till att få in mig hos Mike nu...

2010-12-23 @ 19:14:36
Postat av: PokerStar

Se till att få in mig hos Mike nu..

2010-12-23 @ 19:18:48
Postat av: Roffe

Pappa Rolf är jättestolt över er småpojkars härjande i farliga länder.

Fast roligast vore nog att ha en dygnslång diskussion om Guds eventuella existens med din egen Farsa. Se till att vi får en sådan någon dag, Dybban. Jag behöver träna på min retorik...

2010-12-25 @ 02:27:35
Postat av: dybban

Ja, där har vi väl i alla fall något som du och Jens håller med om? Farsan skulle knappast övertyga någon av er om att Gud finns. Men kanske skulle någon få större förståelse för varför man väljer att tro.



Behöver du verkligen träna på din retorik Roffe? Det har jag svårt att tro...

2010-12-25 @ 11:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0