Ett riktigt skitjobb

I dag har jag gjort ett av de mer givande reportagen på länge . Eksjö arrangerar O-ringen (världens största orienteringstävling) den närmsta veckan med mängder av aktiviteter. De har satt upp en stor camping ute på ett militärt övningsfält där tiotusen orienterare ska bo. De är väldigt stolta över denna camping som de har kostat på mängder av bekväma faciliteter. Bland annat har 200 vattentoaletter anslutits till det kommunala avloppet.

Nyhetschefen tyckte att vi var tvugna att göra något på detta och självklart blev "vi" ingen annan än dybban. Så idag har jag för tidningens räkning provskitit och betygsatt toaletterna. Betygsskalan sträckte sig från piss till skitbra. Jag blev även övertalad att posera sittandes på toan. (Vad gör man inte för läsarna?) Så imorgon kommer alla kunna få se dybban med byxorna nere. Det kan vara det absolut sjukaste, och sämsta, jag gjort i journalistväg. Men jag slår vad om att folk kommer att läsa det för en gångs skull.

I pokern går proppen liksom aldrig ur. Jag går in på finalbord efter finalbord med mycket marker för att till sist hamna på 7-9:e platser. Bad beats blandat med dåligt kortsnitt, (spel?) och några coolers gör att jag inte når de större pengarna för tillfället. I natt spelade jag till exempel en 50 € freezout och kom in på finalbordet som tvåa. Satt sedan i en timma utan ett par eller två klädda kort. Och när inte korten kommer måste man ju spela som att man får dem ändå. Men bluffarna gick inte hem heller. Och när jag till sist fick min första kvalitetshand, AK, så går jag trött all in med drygt 10 big blinds. Blixtsyn av knappen som hittat AA så klart. Ut som nia. Förhoppningsvis hackas den där korken i bitar snart och låter ketchupflaskan spruta pengar på mig. Fram till dess knegar jag på med skitjobb.

Kommentarer
Postat av: Optikern

Kräver bild i morgon från toaletten

2009-07-15 @ 21:44:36
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja! jag med!

2009-07-16 @ 08:57:26
Postat av: mutti

Skäms icke över detta reportage. Kanonkul!! Önskar fler såna roliga saker i den annars väldigt stela och pryda SMT.

2009-07-17 @ 21:47:45
Postat av: dybban

Ja, jag tycker också att vi borde ha mer lätt journalistik. Jag har fått mer positiv feedback från läsarna för skit-reportaget än för något annat jag gjort. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det?

2009-07-17 @ 23:11:04
Postat av: mutti

Enkelt! Det här är det roligaste du gjort. Du bjuder på dig själv och det uppskattas mycket. Stå på dig, mer kul i SMT!

2009-07-18 @ 16:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0