Allbäck bjöd Dybban på match

Få saker kan få en vuxen dybban att gråta. När jag i måndags fick en Öis-matchtröja med signeringen "Till Dybban hälsningar Marcus Allbäck" fick jag reda på att det var en av de sakerna. Optikerns chef Janne är ju som sagt Allbäcks optiker och hade fixat tröjan och signeringen åt mig. Jag fick även en Öis-mugg och en pin. När jag tafatt försökte tacka för dessa ovärderliga gåvor fann jag inte ord. Men Janne förstod mig, ur-Öisare som han är.
- Jag vet hur det känns. Vissa saker blir man bara väldigt glad för.
Så sant som det är sagt. Dessutom gav Allbäck mig och optikern två biljetter till drabbningen mot Hammarby. Vip-bjuden av självaste Mackan alltså. Det är så det tåras i ögonen bara jag tänker på det.

Tyvärr blev det ju ingen seger i matchen hemma mot Hammarby. Alvaro Santos kom på den briljanta idén att dra på en stenhård yttersida utanför när han var helt fri med målvakten. Tilt på riktigt. Men vi var inte så förvånade över resultatet 0-0. Vi hade timman innan avspark till och med diskuterat om vi inte skulle dra en tusing på 0-0, men Janne hade bestämt förbjudit optikern att tippa med motiveringen "Då kommer du bara att sitta och hoppas att det inte ska bli några mål, så det kan du glömma"  De 10 000 vi hade dragit in på spelet hade dock varit lite plåster på såren för resultatet.

Nu är bara frågan vad jag ska göra med matchtröjan. Helst vill jag ju rama in den och hänga upp den i sovrummet. Men frugan var otäckt kallsinnig till detta förslag.
- Usch, vilken ful tröja, utbrast hon när jag stolt visade upp min dyrgrip.
Varför tar hon inte bara en kniv och kör in den i hjärtat på mig med en gång? Det finns vissa saker som frugor inte kan förstå. Eller vill förstå.

Kommentarer
Postat av: PokerStar

Om du inte får rama in den och inte ens får ha den på utedasset så måste du givetvis spela live poker i den.

Är din fru en AIKare månne?

2009-07-29 @ 07:33:05
Postat av: Optikern

Hate to say I told you so!

2009-07-29 @ 08:22:25
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: dybban

Precis vad jag tänkte Pokerstar. Det får bli poker i den. Var faktiskt nära att dra på mig dyrgripen när jag gick till Casinot efter matchen, men ändrade mig i sista stund. Det var för många galna hammarbyare på stan för att jag skulle våga gå ensam. Frugan är faktiskt gulsvart, men inte AIK:are. Eftersom hon är från Borås håller hon konstigt nog på Elfsborg.



Och ja optikern, you told me so. Men hoppet är ju det sista som överger en...

2009-07-29 @ 12:21:20
Postat av: Minna

Stå upp för Elfsborg, för våra färger, vi är gulsvarta, vi är gulsvarta tills vi dör.

2009-07-29 @ 20:46:21
Postat av: hanna

för vi är starkare än någonsin!vi ska kämpa vi ska vinna mot alla lag, för det är elfsborgs dag i dag!!

2009-07-31 @ 10:02:14
Postat av: PokerStar

Färgerna är dom rätta..vidare verkar det som om era pojkvänner inte har låst barskåpet:)

Trevlig helg

2009-07-31 @ 10:07:14
Postat av: Anonym

Fyllefia!

2009-07-31 @ 15:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0