Procentbyte, Vegas-tips och döende svanar

Jag sitter i sportsbooken på Mirage och hejar på det gröna landslaget tillsammans med hundra mexikanare. Stämningen kräver liksom det. 
 
- Snart ska det bli varmt igen, sa taxichauffören till mig för en vecka sen, efter att jag svettats som en gris hela dagen. 
Och han hade rätt. Och fel. Det var varmt innan också. Nu är det bastu. 
 
Jag har inte hunnit med att spela någon mer pokerturnering, utan fått hålla mig till cashgame. Det har gått ok och jag har nog fem raka plussessioner nu i alla fall. Vilket verkligen krävdes för att den här resan skulle ha en chans att gå ihop sig pokermässigt. 
 
I dag släpptes tredje avsnittet av "Pokermästarna". Där är Jimmy Jönsson trött. Mer orkar ändå berätta lite om WSOP Main och varför han lägger "orimliga" 10 000 dollar på en turnering. Och hur många procent proffsspelarna egentligen byter med varandra i en pokerturre som WSOP Main.
 
Dregen diskuterar sin WSOP-debut, Diana Svensk och Eva Jiretorn förklarar varför de gillar WSOP:s damevent och vi får unika pokertips från vår egen Vegas-expert!
 
Och där kvitterade Holland!!! Ingen jublar.
 
Och herregud. Robben faller som en död svan och får straff. Jag är läskigt lik en holländare så jag borde bege mig härifrån nu. Vi hörs!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0