Golfbilar å sånt...

Jag har aldrig kört en golfbil tidigare. Mest för att jag nästan aldrig spelar golf. Och lite för att man inte använder golfbil så ofta i Sverige. Senast jag och Optikern såg en golfbil på en bana utanför Göteborg så skrek familjefarsan efter föraren. 
- Hörru din latfis! Man dör inte av lite motion! 
 
När föraren svarade att hon hade en utvecklingsstörning som gjorde att hon inte hade möjlighet att ta sig runt banorna för fot så tystnade Optikern. I ett par timmar. Det var sköna timmar. 
 
Men här i ökenhettan behöver man aldrig vara rädd för att bli kallad latfis om man tar golfbilen. Alla gör det här. Det är nämligen inte så gött att gå 18 hål i 45-gradig värme. 
 
Det var förvånansvärt bra tryck i en golfbil. Lite som en go-kart. Grymt. Vi lyckades dessutom med bedriften att inte välta den som pokerstjärnor ofta har en förmåga att vilja göra, fick jag höra av Jimmy och Eisen. 
 
Diana besöker vackra Grand Canyon. Det är verkligen en naturupplevelse man bör besöka om man har möjlighet. En urkraft. 
 
Dregen har det tufft i WSOP. Och drar in stålar på annat sätt. Han pallade en låt i värmen. Men det räckte för att spela in ett par blinds. 
 
Frågan är hur alla tiggare orkar sitta stilla i timmar ute i denna hetta? Eller de här snubbarna som klär ut sig i 5-10 kilo tunga dräkter och springer runt som en robot, alien eller Homer Simpson? Det är helt omänskligt. 
 
Andreas Johansson, ny tränare i HV71, hälsade på också. Här har ni femte delen i Pokermästarna. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=sMvz4h0zQEM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0