Taxiresor & rasistattacker

Det blir mycket taxi här i Vegas. Strippen är längre än man tror. Och den omänskliga värmen gör sitt. Sen envisas ju tjejerna med att gå i högklackat, skor ej gjorda att gå i...
 
Hur som helst. Vi är alla olika när vi åker taxi. Själv småtjötar jag gärna om vädret eller något annat banalt med föraren. Mattias kör omvänd stil och pumpar personliga frågor.
 
Vad heter du? Var kommer du ifrån? Hur många barn har du? Vad heter de? Hur länge har du bott i Vegas? Vilket är ditt favorithotell?
 
Sen slänger han in egna storys i det.
- Here at Gold Coast they have a really good drink called Mudslide. We went there a couple of days ago. They are really good! Dan Glimne drank two!
 
Vissa förare kan hantera pratstunden. Andra inte. En blev helt galen.
- What the fuck are u man?! From FBI?!
 
Han trodde väl att Mattias försöke luska fram hemligheter. Men han är ju bara väldigt intresserad av människor.
Inte bara i taxichaufförer...
 
I förrgår började Mattias tjata med en asiat som satt vid en spelmaskin. Till en början gick det bra. Innan Jävlar-i-böjen-pokerstar skulle skämta om att inte ta med sig flickvännerna till Vegas.
- It's like You don't bring rice to China!
 
Asiaten blev galen och tog det som en rasistisk förolämpning.
- Oh, sorry. I didn't mean it like that. It's a talesätt. Like don't bring sand to Sahara. I mean Vegas allready have nice girls....
Asiaten vägrade förstå och började vifta med armarna som om han ville gå till attack.
- I've lost all respect for swedish people!
- But, what have I said? I didn't mean anything bad. You know, Sahara, it's full of sand. That's why you shouldn't bring anymore.
 
Jag fick till sist se till så Mattias höll käften så vi kunde gå vidare. Även om tjejerna verkade någorlunda roade av skådespelet så var det inte värt att utmana ödet.
 
Nu är han förbjuden att prata talesätt. Inga "don't bring vodka to russia" eller andra dumheter. Och de sista dagarna är det nog bästa att jag sitter fram i taxin...
 
Och bilder ska man ju ha med också har jag hört. Härom kvällen var ett riktigt gott gäng på Diablo, en texmexrestaurang som Mattias helst vill äta på varje dag.
 
Djurtema: Mattias vill vara en älg, Andy är glad som en tupp och Valterego njuter av att kunna äta hur mycket som helst utan att bli tjock som en gris.
 
Vinnaren av Dybbans drömresa, Jarne, och hans (och allas) polare Hogge. Jarne har precs tryckt i sig en krukväxt stark som chili, men surar knappast för det. Hogge ger tummen upp i största allmänhet.
 
Antagligen har jag dragit ett fantastiskt kul skämt. Eller så var det bara en sån kväll. Norrländskan och Norskan visade sig från sina gladaste, och bästa, sidor

Kommentarer
Postat av: Hogge

Jarne och Norrländskan ser hysteriskt glada ut.

2012-07-10 @ 05:53:51
Postat av: Ola

Haha... behövs nog nåt lite starkare om jarne inte skall vara glad, och om jag minns rätt blir han bara ännu gladare av nåt lite starkare.

2012-07-10 @ 16:10:39
Postat av: Roffe

Bilden där Mattias leker älg och alla andra är "seriösa" är underbar. Kan man annat än att älska den dåren?

2012-07-10 @ 18:08:47
Postat av: Roffe

Jag tror ta mig fan att Erik fått lite armmuskler av sitt hysteriska klättrande i olika stenrösen. Den där cirkeln på armen börjar se ut som en travbana till slut...

2012-07-10 @ 18:12:01
Postat av: Andreas Bergman

Lol de Luxe.

Krönikan får tio av tio de Luxe. Pokerstar elva av tio de Luxe. ;-)

2012-07-10 @ 22:58:19
Postat av: Andreas Bergman

Har han en travbana som tatu? :-) Valla, Jägers eller Åbyfältet?

Kanske San Siro? ;-)

2012-07-10 @ 22:59:12
Postat av: Valterego

Roffe: Nu fattas bara lite skägg och några dec hår så kommer ingen att se skillnad på oss

2012-07-10 @ 23:39:48
URL: http://valterego.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0