Det ljusnar för pokerakademien 2010

I dag har jag samtalat med Roger Levy, pokerns försäljningschef på Svenska Spel. Han var faktiskt riktigt trevlig och jag fick flera positiva besked angående framtiden.

För det första verkar det som om det visst kan bli en "Svenska Pokerakademien 2010". Tidigare har jag hört att den är inställd.
- Inte alls, sa Levy
Just nu jobbar Svenska Spel på att göra en ännu bättre gala än tidigare.
- Det tar bara lite tid att ta beslut i den här organisationen.
- Jaså, det har jag inte märkt...

Inom ett par veckor ska jag få besked hur det blir med den saken. Efter Unibets praktfiasko med sin "Svenskaspel-gala" så tror jag pokersverige behöver en väl anordnad fest. Det skadar ju inte heller att dybban får komma.

Snacket huruvida man bör gå eller inte gå på en eventuell gala för att ta ställning för eller emot Svenska Spels monopol skiter jag i. Sånt där ställer jag mig över, eller under. Jag tänker bara på att ha kul, träffa roliga människor och dricka vin med frugan.

Vidare kan det även bli aktuellt med en bountyturnering på SvS på dybban. Låter ärofullt. Jag återkommer om så blir fallet.



För tillfället får jag nöja mig med att  hyllas i SvS-klienten.

Kommentarer
Postat av: PokerStar

Det verkar som din "vän" Optikerna redan har en bounty pa ditt huvud. (Skall utveckla det mer i min blogg senare)

Klart du skall ga för fan pa SvS galan ifall den blir av. Om inte annat sa har du lovat din fru

2010-02-03 @ 15:19:52
URL: http://vegas2008.blogg.se/
Postat av: Optikern

Jag ser med spänning fram emot att få läsa detta Mattias!

2010-02-03 @ 15:21:13
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: dybban

Precis, jag är skyldig frugan lite skoj. Jag ser också fram mot den bloggen...

2010-02-03 @ 16:52:04
Postat av: Anonym

Pluras kungliga linssoppa:



Ingredienser:



4dl puylinser (små gröna linser)

2msk olivolja

1 hackad gul lök

2 hackade vitlöksklyftor

2 fint tärnade morötter

2 hackade tomater

färsk timjan

2 lagerblad

några nävar hackad persilja

1 citron

salt

vitpeppar

1 liter grönsaks- eller kycklingbuljong



Börja med att skölja linserna. Värm sedan upp oljan och stek löken tills den mjuknar. Tillsätt sedan vitlök, morötterna, tomaterna och de övriga ingredienserna och låt de svettas i olivoljan någon minut under omrörning.

Tillsätt buljongen och smaka av med salt och peppar. Tänk på att buljongen är salt!

Låt koka 15-20 minuter. Linserna ska helst inte koka sönder.

Ta sedan upp 1/3 av linserna (väldigt svårt så vi tog upp lite annat också) och lägg åt sidan.

Häll i den hackade persiljan och mixa sedan samman soppan till önskad konsistens.

Häll sedan i det tillbaka de linser du tidigare lagt åt sidan, pressa i saften av citronen och värm soppan försiktigt.

Vid servering kan man toppa med valfria tilbehör, några skalade räkor, knapriga bacontärningar, tärnad tomat, ja möjligheterna är som så många gånger inom matlagningen oändliga.



Tänk på att jag i princip citerat boken så jag vet att vissa grejjer motsäger varandra men det är sån han är den där Plura. Återkommer i hela boken så man får experimentera lite själv.

2010-02-03 @ 21:29:14
Postat av: dybban

Tackar för receptet!

2010-02-03 @ 23:11:14
Postat av: rosjon

Om du snackar med honom igen så föreslå att de bjuder topp tio till galan. Har lite svårt att föreslå det själv, var där förra året med frun, jäkligt bra arrangerat och jäkligt kul

2010-02-07 @ 19:23:44
URL: http://rosjon.blogg.se/
Postat av: dybban

Ska framföra detta önskemål. Har också hört att det var ett riktigt bra arrangemang förra året. Därför jag så gärna vill att det ska bli av igen. Skulle ju vara kul om fler rankingspelare fick komma så man kan snacka gamla minnen. =)

2010-02-07 @ 23:40:43
Postat av: Abbe

Hepp, snubblade över det här inlägget lite sent. Men ändå. Pokerakademien 2010 blir av och det blir inte mindre än fyra olika evenemang - ett på varje kasino. Vi kanske ses där? :)

http://svenskapokerakademien.se/

2010-07-14 @ 21:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0