God fiskelycka på Cosmopol

Eftersom jag inte har något internet hemma än begav jag mig i dag till Göteborg för att stilla min fiskhunger med lite cashgame på Cosmopol. Det blev en riktigt bra och effektiv session på drygt tre timmar.

Jag gick som vanligt in med fullt inköp, 4k, på ett 20/20-bord. Första timman satt jag mest och foldade samt kollade in bordet. Så kom min första större hand:

Eftersom jag varit väldigt tight hittills höjer jag upp med 34s, från tidig position. En riktig superfisk synar bakom och lilla blind, en grinder som jag vet trebetar rätt mycket, reraisar till 480. Självklart borde jag kanske folda här med en spelare bakom men jag synar för att satsa på ett move. Fisken synar inte helt oväntat bakom. Flopp A 7 4. Grindern checkar oväntat. Min första tanke är att beta ut, men väljer istället att checka. Fisken kan mycket väl ha synat med ett dåligt Ess och det släpper han aldrig. Fisken checkar dock till min glädje, vilket betyder att han inte har ett A. (Ja, så lättläst var han)

Turn blank. Nu betar grindern ut 500 i potten på 1500. Han verkar svag, jag sätter honom på ett mellanpar, och reraisar därför till 1500. Fisken foldar och så även grindern som visar sin KK. Jag slänger fram min 3 4, för ett riktig räkbluff. Efter det bryter helvetet lös. Alla börjar jaga mig som om jag var ett skadeskjutet rådjur. Inte mig emot.

Några händer senare smyger jag upp AA på knappen. Tidigt lördagsgodis för dybban. Några limpar fram till mig som höjer till 200. Superfisken miniraisar till 400 och alla andra lägger sig. Den här killen kan inte släppa en enda hand preflop så jag fyrbetar till 1200. Blixtsyn. Flop Q 3 2 regnbåge. Jag checkar för jag vet att han kommer beta. Han betar 200 i potten på 2400. Hm? Blir nästan lite orolig för QQ. Men nej. Då hade han ställt pre. Reraise till 1200. Syn. All in på blank turn för 1800 till. Blixtsyn. River blank och han slänger upp KQ. Tackar. 8k i potten.

Senare fiskar jag med på 74s på big blind efter att en fransman höjt till 160. Flop A 8 4. Han betar 220. Jag synar bara nötfloppen. Han kan ha vad farao som helst, så jag tänker sno potten om han checkar. Turn 7 för tvåpar. Han betar 480. Mums. Nu är jag hyfsat säker på att han har ett bra A och reraisar till 1300. Han synar. Turn blank. Jag värdebetar 1800 för att få syn av AK, AQ osv. Och får syn. Han muckar och klagar på vilken fisk jag är. Ja, jag är faktiskt en fisk. Men en rätt lyckosam en.

Sista stora handen för kvällen. Får återigen en monsterhand på knappen, två röda kungar. Till min lycka höjer fransosen till 180 pre och får dessutom två syn. Jag gör en rejäl reraise till 1000 för att få det att se lite bluffigt ut.
- I call just because it is you, muttrar baugetteätaren.
De andra lägger sig. Flop K 7 4. Då blir det kanske en ny vinterjacka i år igen tänker jag och checkar fiskigt bakom fransmannen som har 2500 kvar. Turn 5. Check och jag betar 1100. Fransmannen synar. River 7 för en fin nötkåk. Baskerkillen går då snabbt all in för sina sista 1400. Jag synar snabbare än Phil Hellmuth och fransosen lägger fram 66. Ja, varför inte?

Kvällen slutar över 11k plus. Imorgon ska jag testa turneringslyckan på 2k deepstack. Blir trevligt. Hoppas det fortsätter nappa.

Kommentarer
Postat av: Hasse

Åh, vilken mysig läsning! Gissa om man blir sugen på att lira ... :-)



Lycka till ikväll!

2009-10-07 @ 14:55:45
Postat av: dybban

Tack Hasse.



Ja, under sådana pass är poker verkligen det roligaste som finns. Tyvärr går det ju inte alltid som man tänkt sig. =)



Du borde testa deepstack i Malmö. En riktigt kul turre, med bättre struktur än de andra.

2009-10-07 @ 15:19:03
Postat av: Minna

du är rätt bra du min man.. :)

2009-10-07 @ 21:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0