- A9 out of position?

- #%#€&%=!&%€#6%€#@£∞@∞£$∞§$∞@§ !!!

Ja, i stället för att jag ska skriva en radda svordomar så kör jag knasen-stuket på det. De senaste nätternas pokerspelande har verkligen varit sjuka. Inget står. Några 70/30 är inte att tänka på att vinna. Jag kanske vinner någon 80/20 i bland. Men bara i bland.

I går spelade jag till exempel fyra turrar. Åkte ut på följande sätt. AA vs A9, AK vs A10, QQ vs AJ och KK vs AK. De tre sista är all in pre flop med rätt rejäla stackar. AA reraisar jag med 1/3 av stacken på knappen och ställer direkt på floppen med två klöver. UTG hade självklart synat ur position med A9 klöver och blixtsynar all in för att sätta nötfärgen på turn. Det var dessutom på finalbordet i en 50 € turre där jag återigen åkte ut tidigt, eller rättare sagt först som 10:a. Jag brukar aldrig lipa i chatten, men då brast det för mig.
- A9 out of position?
- Yeah, yeah, you´re the pro.

Jag behöll dock lugnet utåt sett, även om det inombords haglade fula ord och dödshot. Jag försöker öva mig inför livespelet genom att hålla mig kall även framför datorn. Det går rätt bra tycker jag. Live har jag nog aldrig brusat upp, förutom vid homegames mot optikern där känslorna sitter utanför kroppen.

Cashgamet går ändå hyfsat så det går ändå plus totalt. Dessutom har jag bara två dagar kvar på jobbet innan en fem veckor lång semester. Så livet är helt klart bättre än en regelrätt Schassen-utskällning. 

Kommentarer
Postat av: Optikern

Ja det går nedför för optikerns poker nu också. Känns inget bra. Ska nog vila fram till lönehelgen.

Jag o lillsyrran va nere på kasinot igår och hamnade på ett riktigt jädra pajjasbord med bara massa turister.

Självfallet får ju inget sitta. Sara förlorade sin stack med ett två par mot en pajjas som lyckades sätta sitt stegdrag på rivern.

Själv vek jag KK efter spelat den hårt pre men viker den till slut med ett A på turn. Reraisar en pajjas med QQ 500 pre när han höjt upp 100 innan mig. Han har bara 1000:- på bordet men han synar med KJoff och lyckades ju givetvis hitta en Kung.



Summan av kardemummman var iaf 1000:- minus totalt efter o varit nere på 2500:- back :)



Ses på semestern!

2009-07-18 @ 13:11:22
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: dybban

Spelade ni cashgame på cosmopol utan mig? För farao. Alltid surt att bli utdragen. Gick långt i Unibets 10k Garanterade i natt också, men åkte än en gång innan de större pengarna med JJ mot AJ. Han fick färg med knekten.



Var Lillis nervös annars eller?

2009-07-18 @ 16:32:31
Postat av: Optikern

hon höll på att skita ner sig...

2009-07-18 @ 21:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0