Måns Zelmerlöw och jag


 
I går var det åter dags för ett besök på Göteborgs Casino för Dybban & Optikern (Don). Båda slutade kvällen med ett helt ok plus. Toffelhjälten Don drog dock hem redan vid två snåret, medan jag (spelgalen som man är) stannade till stängninsdags kl. 05.00. Det mest intressanta som hände var nog att den gamla trosfuktaren Måns Zelmerlöw kom in och satte sig vid mitt bord runt 03.00 snåret.

Han var prydligt klädd, i slips och kavaj och blev hela tiden utfrågad av en medelålders herre hur det är att ligga med "hon i A-Teens"? Måns var inte så intresserad av att svara, men bjöd ändå dybban på en och annan marker under nattens gång. Det tar emot att säga det, men han var en rätt trevlig kille faktiskt. Inte dybban-klass kanske, men who is?

Nu ska jag och optikern ge oss ut och äta amerikansk frukost. Sen väntar jag bara på att min underbara fru ska komma till stan så vi kan checka in på hotellet och bara ha det gott.

Kommentarer
Postat av: Optikern

2000:- är en fattig Optiker nöjd med!

2008-12-13 @ 16:49:38
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: hanna

det är precis tillräckligt till en väska jag har sett.. ;)

2008-12-13 @ 18:06:38
Postat av: Optiker

Det är möjligt att det räcker till en väska men efter o ha handlat byxor och mössa o vantar samt spelat bort 900:- igår kväll så ligger vi på noll igen.

2008-12-15 @ 13:06:44
URL: http://optikern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0