Mot Åby med Ylitalo i mobilen

I går var en heldag som slutade i total lycka. Sverige vände och vann mot Österrike och Robin Ylitalo tog sig till finalbord i EPT London med den tredje största stacken. 
 
Enda smolket i glädjebägaren var att Sofia Lövgren gick från chipleader i EPT highrollern när det var 15 spelare kvar till att vara utslagen en kvart senare. Men ändå, vilken sjuk bedrift i sin första highroller. WP! 
 
Då jag jobbar med poker så mycket runt om så har bloggen blivit lidande. Den senaste veckan har jag fått ur mig en krönika och en podcast. De går ihop en del i varandra och behandlar bland annat Mattias hemliga liv som miljonär. Och vad de flesta ångrar på sin dödsbädd. 
 
Det är rätt kul att en del personer kallar Mattias för tomte. Gemensamt för dessa är att de inte känner honom. Att lyckas med det han har lyckats med i livet är unikt och det krävs både hjärna, passion och envishet för det. Samtidigt har han lyckats med att vara snäll och ärlig och behållit barnasinnet hela vägen fram. En jädra bedrift som jag applåderar rakt ut. 
 
I dag är det en strålande höstdag. Sol och blå himmel. Jag ska för första gången på 20 år ta mig till Åby travbana med Norrländskan. Ska bli kul. 
 
Får följa Ylitalos finalbord via mobilen. Tror det startar nu vid 14. De som vill lära känna honom lite närmare kan kika på Dybban Flyttar in där jag hälsade på honom under en dag i somras.
 
Trevlig dag alla!
 

Kommentarer
Postat av: Roffe

Mattias står högt över samtliga lallare som "skriver" om poker.
Svepof har ingen aning om vad man manövrerade bort.
Medlemssiffrorna talar dock sitt tydliga språk...

2013-10-12 @ 21:13:13
Postat av: Karl-Hugo

Enig med Rolf, annars inte alltid är jag enig med dig.

2013-10-12 @ 23:18:29
Postat av: dybban

Roffe: Ja, så här i efterhand har de nog förstått att det var ett felbeslut...

Även intressant med Ken som försöker framställa Mattias som en komplett galning och supertomte för att på något sätt rättfärdiga sitt handlande mot honom.

Jag tror inte Ken har en aning om vad Mattias uträttat i sitt liv eller vad han egentligen går för. Mattias har inte bara, på helt egen hand, tjänat mer pengar än vad Ken har gjort under sin livstid. Han har framför allt gjort det utan att riskera en enda rättegång...

2013-10-13 @ 00:20:48
Postat av: Izzy

Har den där Ken betalat sitt förlorade vad nu? Om man skall tro Bergman(läste hans blogg) så verkar Ken vara inblandad i mycket skumma saker. Nu skall man nog ta Bergman med ett nypa salt!

2013-10-13 @ 08:44:47
Postat av: dybban

Izzy: Jag orkar inte svara på frågor som gör att Ken skulle försöka stänga av min blogg...

2013-10-13 @ 11:02:40
Postat av: À.

Din jävla helveteslögnare. Betala!!!!!!!!!!

2013-10-18 @ 18:08:44
Postat av: Arne

Vänta ett halvår med att betala À Dybban.

2013-10-18 @ 19:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0