Norrländsk triss

Jag ligger i soffan och kolla på skridskor. Utan någon som helst anledning, förutom att det är OS. Ser holländare, kanadensare och polacker. Jag bryr mig mer om mina håliga träningskalsonger än om vem som vinner. 
 
Men OS är OS. Jag ligger här ändå. 
 
Och nyss så fick jag lite rejkback för det då Kalla tog silver. Jag vet inte varför jag stod och frustade likt ett gammalt ånglok över upploppet då "vår" tjej försökte ta sig förbi den norska bodybuildern i täten? Det är något med OS ändå. Trots allt. 
 
Trots alla ekonomiska intressen, trots ett genommutat IOK, trots Rysslands antika människosyn. 
 
Där gick kanadensaren i mål. Han såg trött ut. Kämpa!

Följer Nordic Light genom poker.se. Jag är lagom bitter över att inte vara på plats, men ibland kommer livet emellan och om man får göra allt man vill så vore man ju bortskämd...
 
Det är ändå med glädje jag ser att Bjoelle tycks leva livets glada dagar i monopolets norra borg. Att Matz, Snusarn och herr Riverknekt alla är kvar till dag 2. 
 
Men framför allt hittade Norrländskan en triss från Storuman i fältet : Jan "Ezzirhc" Kristiansson, Ove "Stortorsk!"Abrahamsson och Göran "Granth" Larsson. Ni känner igen dem från min Sverigeresa. Alla är vidare till dag 2. Janne ligger dessutom på en mycket stabil fjärdeplats! 
 
Vi ska heja som frustande ånglok. 
 
Men för nu får jag nöja mig med OS-skridskor och några bord nätpoker. Tills Liverpool-Arsenal startar. Då kan de här skridskoåkande kroppsstrumporna ta och kamma sig. Det finns saker ett OS aldrig kan konkurrera med...

Kommentarer
Postat av: Jojje

Hej.

Kommer det något "Dybban flyttar in" snart? :D

2014-02-18 @ 15:07:31
Postat av: dybban

Jobbar på det. =)

2014-02-19 @ 19:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0