Welcome to Vegas!

Jag satte mig vid ett 2/5 Texas NL på Bellagio. Det är för övrigt inte klokt hur mycket fixed limit det spelas här så det känns som att man måste skriva NL för att vara på den säkra sidan...
 
Trots nästan obefintigt med sömn i kroppen var jag extremt taggad och motiverad att lira. Hur skulle man inte kunna vara det när man sitter bara några meter från Bobbys Room. Inga storstjärnor på plats igårkväll dock. 
 
Jag orkar inte vänta längre än till fjärde handen innan jag vill spela allan ballan. Med K2 i klöver slår jag om en knappraise till 60. Big blind äter en macka och kallsynar samtidigt. Och knappen synar. Jaha? 
 
Flopp AJ2 med två klöver. Nötdraaag. Jag leder ut för 120. Syn av bb, fold av knappen. 
 
Turn blank. Jag ställer för 320. Växlade bara in 500. Killen med en halv macka i ansiktet och solbrillor på sned synar igen. 
 
River ruter 10. Jag suckar lite inombords när jag tänker lägga upp min k-hög, men hinner inte då Mackan dunkar ner KQo i bordet och säger:
- Nuuuttzz. I love nutz. 
Han säger det vekligen med betoning på z. 
 
Jag tror att jag tittar konstigt på honom en minut eller så. Förstår inte vad som hände. Sedan skrattar jag ohämmat för mig själv en stund och tänker "Welcome to Vegas, baby! Welcome to Vegas!"
 
Dagens schema ser ut som följer: 
Äta lunch. Spela in lite Pokerstudio på Rio och kanske lira lite cashgame där. Och ikväll gå ut och käka en jädra god middag någonstans med min förtjusande Norrländska.
 
En del säger skämtsamt (?) att man inte ska ta med sig matsäck på restaurang. Men jag är av delad åsikt och älskar att ha med mig tjejen i Vegas. Då känns det ännu mer hemma och jag blir tryggare i mitt spel. Och så vet jag att jag inte bara kommer att sitta vid borden utan utforska andra områden av Vegas än pokern. +EV i livet helt klart. 
 
Med på middagen kommer mitt favorit-Vegas-par: Mattias och Norrskan. 
 
Jag gillar hur Norrländskan och Norrskan låter som ett troget radarpar. 
 
Sen väntar vi även in lillebror som ska anlända under dagen. Den annars så lugna unga mannen skickade innan ett tok-tiltat mess där han förklarade att han glömt Visa-kortet i en bankomat i London och nu tvingats spärra det. Men vem behöver Visa-kort i Vegas? Cash is king!!
 
Hur som helst får han också hänga med på middagen. Man måste förbarma sig över de små. Welcome to Vegas lille man!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0