Vegas-pod!

Dagarna springer på i ett ruskigt tempo. Och plötsligt märker man att det gått tre dagar sedan man bloggade. Men allt är packat. I Vegas finns inte begreppet tid på samma sätt. 
 
Man går och lägger sig när man vill, går upp när man vill, äter när man vill. 
 
De enda tider du måste ha koll på är när turneringarnas latereg slutar och hur långa pauserna är i turrarna. Några klockor finns som sagt inte inne på något kasino. 
 
I går gjorde vi vår första Vegas-podcast. (Finns snart även på I-Tunes för allas trevnad.) Vår härliga gäst Stellan Andersson gjorde hela programmet som vi spelade in vid ett pokerbord, mitt i smeten, på Rio. 
 
Vi hade egentligen mest tänkt prata om förbundet och de gamla ekonomiska problemen med Stellan, då han är revisor där, men det blev mer än så. Som att hans sambo hatar poker och hur han tacklar det...alltså, vilken hjälte! 
 
I övrigt blev det mest Vegas-snack om poker och livet i övrigt. Och något Ove Sundberg-tips. 
 
Annars spelar jag poker, leker med mitt lilla härliga gäng här nere och jobbar på med Pokerstudion. Tycker det har blivit helt ok hittills. Vi har lyckats få tag i bra intervju-objekt och Sjöberg, ja han är ju Sjöberg. Man vet aldrig riktigt var grejerna kommer att hamna, men det är väl det som är charmen.

Kommentarer
Postat av: Thomas

Lyssnar på podden I min ipod. Ljudet är av ojämn kvalité. Vill gärna fortsätta lyssna på podcasten så hoppas att ni förbättrar det...

2013-07-02 @ 05:02:14
Postat av: dybban

Ajdå!

Det senaste programmet spelades inte in med den ordinarie utrustningen då den blev otymplig att köra med från pokerrummet.

Var det något speciellt parti där du tyckte ljudet var extra dåligt eller var de genomgående störningar?

Jag har lyssnat igenom men märkte inga katastrof-ljud. Det blev ju dock lite stökigare än vanligt då vi befann oss i ett rum med tusen andra pokerspelare och en speaker som tjötade i högtalarna i bland.

Hoppas vi kan bättre ljudet iaf, för vi vill gärna att fortsätter lyssna.

Ha det fint!

2013-07-03 @ 02:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0