Vart ska pokerproffset deporteras?

Mats Iremark deklarerade i dag att han kommer att - citat - "flytta från landet om jag inte vinner rankingen i år".

Rankingen han syftar på är CC:s turneringsranking i Göteborg. Jag frågade om jag fick bestämma vilket land han ska ta sitt pick, pack, prisskåp och alla kilo löjrom till. Det verkade vara ok.

Det känns dock tungt att ha en mans öde på sina axlar. Så ni kan väl hjälpa mig? Tänkte att vi alla kunde ta och bestämma detta tillsammans. Vilket land i världen ska vi skicka Iremark till?

Bästa förslag och motivering belönas, som vanligt, med en räkmacka...

Kommentarer
Postat av: Roffe

Svalbard. Där luktar det precis lika mycket fisk som i Götlabörg änna. Bra uppkoppling och ett gäng blodtörstiga isbjörnar utanför boendet, gör det till ett perfekt ställe för en grindare.



Varannan vecka kommer det en hushållerska med ******på tvären och en kastrull späck under armen.

Kan man önska sig mer?



Bor inte MW där redan?

2012-03-05 @ 22:20:46
Postat av: Lamby

Ulan Bator, eller snarare en liten förort till Ulan Bator. Där finns alla faciliteter som en äkta grinder behöver plus att det är lätt att få vänner där om man gillar löjrom eller ändå hellre äkta kaviar.



MI kommer vara kung när de håller grind-stuga där på Söndagarna ...



MVH

Lamby

2012-03-06 @ 13:14:44
Postat av: Andreas Bergman

Vegas.



Menar, vi måste ju göra allt vi kan för att jämna ut handelsbalansen Sverigs vs USA och vad passar väl bättre än att tömma alla deras fiskar på allt det göttiga?

2012-03-06 @ 13:56:55
Postat av: MrMadoff

Han ska till Island!

När han steamar kommer han att smälta perfekt in i landskapet bland alla vulkaner och geysrar. Men framförallt finns ett stort tomrum i Island sedan Bobby Fischer gick bort. Island behöver ett nytt galet geni, gärna en köpkraftig sådan som kan få fart ekonomin igen.

2012-03-06 @ 23:33:11
Postat av: dybban

Publicerar här under några tävlingsbidrag som skrivit under kommentarerna på poker.se.



Är imponerad över era förslag. Ärofylld vinnare presenteras i dagarna.

2012-03-08 @ 16:17:16
Postat av: Ludde

Ja du det var lite av en "tricky question" då det egentligen inte går... men ok jag ska ge dig anledningarna och svaren här nedan.

1. Mats borde vinna rankingen med den turen han har! Han har ännu inte missat ett finalbord som han vill spela. Givetvis åkt ut ett par ggr men det beror ju på bra cashgame-action...!!!

2. Om han mot förmodan inte vinner så har han tappat sitt flyt (läs utdragningskapacitet) och då behöver han flytta till ett lätt land = Lettland. Därifrån har han också nära till (T)allin då det finns många kasinon.

3. Och med tanke på hans utseende (läs smal/mager) och klädstil (läs obefintlig) så kommer han ju smälta in bra i östländerna. Lägg därtill att han vunnit (läs turat) massa pengar och fått en vacker fru (läs gold digger) så smälter ju även hon in då alla tjejer är vackra därborta!

4. Det som dock är det bästa med Lettland är att han snart är åter i stan. Detta då frugan är på honom hela tiden så han inte kan fokusera på pokern. Varför? Jo, för att t.o.m. Mats blir ett sexobjekt i jämförelse med de Lettiska männen.

5. Så var snäll mot alla genom att skicka honom till Lettland. Mats blir lycklig för ett tag då han får både mer sex och känner sig vacker när han handlar mat. Hans fru blir lycklig och kär. Och som sagt han är snart åter på CC och säger att man ska vara glad när man fått in det med bäst hand...

Lettland!

2012-03-08 @ 16:17:39
Postat av: franz

parma! han käkar väll bara parmaskinka?

2012-03-08 @ 16:18:04
Postat av: bollen

som mats brukar säga efter han 2 outar en som vanligt, välkommen till göteborg...

2012-03-08 @ 16:18:23
Postat av: olaus

landet rosa pantern kommer från,dom är så lika.landet heter taram,ni vet taram,taram,taram,taram,taram,

2012-03-08 @ 16:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0