Det finns inget vackrare än...

Jag har inte spelat fotboll på flera månader vilket gjort att mina stortånaglar inte är blå för första gången på år och dar. På något sätt vill jag uppmuntra dem lite - säga till dem att de är vackra.

Tog flyget upp i landet. De här norrländska skogarna, djupa som ögon, är skrämmande vackra. Snön börjar smälta även här nu. Dripp dropp. Som i vackert.

Landskapet får mig att tänka på Sigur Ros. Ett isländskt band jag lyssnade mycket på under mina studier i Chicago. Brukade med slutna ögon ligga med hörlurar om natten i mitt karga studentrum och nynna med i låten nedan. Ingen bra idé. Musiken fick mig att längta hem och känna mig ensam. Mest för att det var så utommänskligt vackert en natt på andra sidan havet.


Det finns mycket vackert i världen. Och det vackra gör olika saker med oss. Men ingenting slår väl ändå en straight flush i ett live-cashgame? Fick denna handen när jag lirade på CC förra veckan. Till råga på allt klonkade motståndaren in nötfärg på river och skickade i eufori in hela stapeln mot mitten. Lättare pengar är svåra att tjäna.



Flopp från vänster. Min hand 54 i klöver, motståndaren AJ med A i klöver. Vackert som mina stortånaglar, de norrländska skogarna och Sigur Ros på samma gång, kan jag i min enfaldhet tycka...

Edit: Och här en krönika om slumpen.

Kommentarer
Postat av: Optikern

Typisk Dybbantur.

2012-03-29 @ 16:40:06
Postat av: Lillebror

Inte första gången någon rivrar färgstege mot färg på det där casinot... men nh ;)

2012-03-29 @ 22:04:29
Postat av: dybban

Lillen: Nä, kan tänka mig att det var mindre kul att stå på fel sida av slumpen. Att bli enoutad är en speciell känsla...



Optikern: När ska optikerturen visa sig igen egentligen? Längesen sist...

2012-03-30 @ 01:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0