Alla fina människor

Det är samma visa varje år vid den här tiden. Jag kan inte slita mig från den här Musikhjälpen. Tv:n står på dygnet runt. 
 
Jag vet inte hur mycket rent vatten pengarna de samlar in räcker till, det spelar ingen roll. Jag tycker att själva grejen är fantastisk. Mest för att jag får tillbaka tron på människan. På svenskarna. 
 
Förutom alla lysande artister och intressanta människor som kommer och hälsar på i studion så är min favorit när de intervjuar vanligt folk i telefon. Det finns så himla många fina människor där ute. Det är lätt att glömma det ibland, tyvärr. 
 
Men Musikhjälpen påminner mig. Den har fungerat lite som Julkalendern jag skriver där jag just nu intervjuar 24 olika pokernick på Svenska Spel. Ni hittar dem här. Folk är så himla trevliga! Man vill krama om varenda en och fråga om man får bli deras vän. 
 
Till och med DonRollo gjorde ett positivt intryck. Blev smått chockad över hans sammetslena röst och trevliga sätt. Det är nästan lite irriterande att man inte får gå och vara lite irriterad på någon längre... 
 
Nä, idag känns det som att man vill ligga med hela världen. Till och med en man som heter Lasse, som dagens pokerkrönika handlar om. 
 
Fick dessutom en sida länkad till mig av en pokerkille. Gå in här. Där kan du skänka en 50-lapp till Musikhjälpen och samtidigt visa att vi pokerspelare inte bara är en egocentrisk cancersvults på samhällskroppen som pastor Gren skulle uttryckt det. Pengarna går till arbetet att ge barn i slummen rent vatten. 
 
750 spänn har vi samlat ihop hittills. Det borde gå att få upp den summan med några kronor. Med tanke på hur fina alla människor är idag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0