Det var på ögat...

Han hade bara ett öga och jag fruktade för mitt liv. Genom åren hade han säkerligen samlat flera dödsrunor på sitt samvete. Han var mycket gammal, men hade ändå inte lärt sig att hantera sitt mordvapen till fullo. Jag var dock tvungen att lita på hans yrkeskunskaper. Ingen annan taxichaufför fanns att tillgå. Och jag tänkte inte missa festen.

Jag spelade förvånansvärt lite poker i Portugal. Efter mitt urtåg från mainevent så blev det bara ett par timmar cashgame och en enda sit&go. Jag hade dock spelat mer om det inte varit så lång kö hela tiden. På 2-3 timmar gjorde jag nästan 10k sek. Enbart på att motståndet var undermåligt. En av mina svenska kompisar, Daniel från Göteborg, gick in med 400 euro på ett 2/5-bord och plussade runt 6000 euro, typ 55000kr på en kväll. Så egentligen borde jag ha spelat mer. Men en ny del av världen och alla intressanta människor lockade för mycket för att köa bort timmarna.

Fredagsnatten gick åt till kalas. Då var det the Grande Finale med stor fest. Festen låg dock tjugo minuters bilfärd bort på en av Lissabons fräckaste klubbar. Det var under denna resa jag och Norrländskan bad för våra liv. Taxichauffören, som var runt 75-80 bast, ägde bara ett öga och det såg ut att lida av gråstarr. Han måste ha kunnat vägen utantill för gamgubben körde som en onykter biltjuv. 130 km i kurvorna var inga konstigheter. Blinkers hade han aldrig hört talas om. Varför ska man blinka när man lika gärna kan tuta? Men. Vi kom fram. Priske Gud.

Knäsvaga, stapplade vi in på klubben och stegade direkt in till den uppdukade spritbuffén. Sen fanns det ingen väg tillbaka.


Dregen visade hur ett par partybrillor ska se ut. Hade Optikern varit på plats hade han säkerligen hävdat att det inte är senaste mode. Men ett par brillor som man kan dricka whiskey&cola ur kan väl aldrig vara fel?

Ja, vi slutar med bilder där. Jag får skylla på en kass kamera. Eller så var det vi som inte riktigt funkade på bild...

Hur som helst. Jag glömmer aldrig den gamla mannen med ett öga. Men så här i efterhand var det värt lite dödsförakt. För vi kom tydligen hem oskadda också, efter en grymt trevlig kväll med roliga, nya bekantskaper.
.....................................................................................................................................

För övrigt har många varit väldigt snälla mot mig. Var bland annat med i toppen på två listor denna vecka. Det har nog aldrig hänt förut, och kommer nog aldrig hända igen. Men tack Rosjon och Pokerlistings. Och alla andra som kommit med lyckönskningar.

Kommentarer
Postat av: Jimmy L

Haha, det låter som en fest jag hade gillat! Hade nog tillomed kunnat betala en hundring för att vara med i taxin! :D



Verkar vara riktigt fint värde på de där cash game-borden. 10k i extra respengar på några timmars spel skadar ju ingen! Att din polare vann €6k är dock sjukt! Snyggt jobbat av er båda!



Appropå topp-listor så har jag lyckats klämma mig in på topp 10-listan på 24hPoker-omröstningen i skrivande stund. Hoppas det håller hela vägen även om det är över en månad kvar! Ska se till att plocka lite poäng på rake och raked hands-listorna också. Slänger du in lite bonuspoäng via lite gratisreklam här bland kommentarerna? Lovar att ge dregen en fest-utmaning som heter duga om jag kommer med! ;)



Gilla via länken ovan kära medläsare av Dybbans eminenta blogg! Tack! :)

Postat av: Dani

Besöker bloggen för första gången efter att ha träffat Dybban i Portugal, direkt hittar man sitt namn då cashgame rushen nämns :) Mina poker aktier ökar med 2-3% direkt!



Dybban, tycker du och din Norrländska var väldigt trevliga och hoppas vi träffas snart igen, cc kanske?

2011-03-30 @ 09:02:39
Postat av: dybban

Jimmy: Ja, häng i där uppe nu. Det kommer var mödan värt, det kan jag lova. Du kommer dock få svårt att bräcka Dregen när det kommer till att köra "botten upp och resten i håret". =)



Dani: Tack Dani för trevligt sällskap. Både du och Lamby var väldigt roliga bekantskaper. Självklart ses vi snart igen. Får se när jag kravlar mig ner till CC nästa gång. Förhoppningsvis fortsätter du att krossa i samma stil där.

2011-03-30 @ 11:45:39
Postat av: Lamby

Vill bara understryka att Daniel vann på det bord du inte vågade vara med att öppna ...



EMOP: Lamby - Dybban 1-0



Vi hörs och syns

Lamby

2011-03-30 @ 19:15:40
Postat av: rosjon

Ska du vara med på pokerpappan76s initiativ om en turneringsserie mellan pokerbloggare

2011-04-01 @ 14:19:21
URL: http://rosjon.blogg.se/
Postat av: dybban

Vet ej, när var det?

2011-04-01 @ 14:55:48
Postat av: rosjon

http://www.firstpoker.se/default.asp?id=5179&sida=1246

2011-04-01 @ 15:58:13
URL: http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0