Jag ville nagla upp Knutar på väggen

SM-mästaren från Riga, Anton Knutar, slog ut mig ur tusenkronorsturren Startstacken på SvS i går. På floppen Q95 checkpushar riverjack, som han kallar sig, all in. Jag har cirka 30 bb kvar efter att ha betat ut flopp i position med 109s. En väldigt marginell situation, men hans spel skriker att han bara vill få bort mig och att jag mycket väl kan leda. Hjältesynar till sist (något jag tyvärr älskar att göra lite för ofta) och får stirra in i KJ, ungefär exakt vad jag satte honom på. Turn Q. River J. Knutar skriver endast två ord i chatten.

"River jack".

Just då blev jag vansinnig på de där orden. "Din självgoda, dryga, apa. Kom hit så ska jag nagla upp dig på väggen och använda dig som darttavla." Mitt sammanbrott kan dock ha att göra med att jag inte kom i pengarna i en enda söndagsturre i går. Det sved. I natt satt jag dock och grindade tillbaka varenda förlorad krona på cashgame. Plus ytterligare 10k.

I dag, med lite självdistans, känns den där Knutar som en rätt kul kille ändå. "River jack" skrivet av riverjack. Känns faktiskt som ett måste att yttra om man med det smeknamnet lyckas dra ut med en knekt på river. Allt annat vore tjänstefel. Men det är mycket lättare att skratta nu, med pengarna tillbaka på kontot.

Fick för övrigt min första utskällning någonsin av en person i chatten på SvS i går. Under en turre satt jag och skämtade med min bloggkollega "Mr One Time" Koivula. En yngling vid namn Samila blev helt galen och tyckte att jag störde i "deras" samtal. Han hävdade att jag hade stor käft bland annat. Mycket lustigt då den inte alls är särksilt stor. Får inte ens plats med en hel mazarin. Något jag dock gärna skulle vilja, då mazariner är livets glädjekakor. Hur som helst så kanske jag måste tänka på att ironi och skämt inte alltid går fram i text, framför allt inte i en chattruta under ett pokerbord...

Annars har jag tänkt mycket på barn den senaste tiden. Och uppfostran. Här kan ni läsa om det. Vad är rätt om ingen gör fel? Liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0