Minnen i bilder

Andy och Mattias. Två bevis på varför poker är fantastiskt. Vi är tre killar i olika åldrar, från tre olika städer. Jag kan garantera att vi aldrig hade träffats, eller hängt om det inte vore för ett gemensamt intresse - poker.

Nu är Barcelonaresan slut. Den var inte klok. Främst på grund av att Mattias är från en annan planet. Han ser rätt beskedlig ut på bild, men när man väl börjar snacka med denna man så förstår man att det rör sig rätt många tankar i det där huvudet. De flesta är rätt "speciella" tankar. En sak är dock säker, det blir aldrig tråkigt i hans sällskap. Jag och Andy har helt enkelt bara följt i hans fotspår. Då gick det som det blev.


Någon timma turistande hann vi faktiskt med på dagarna. Det var skönt att känna sig lite normal och hänga bland magväskade turister.


Kulturella byggnader är faktiskt ett rätt stort intresse jag har. Det var därför häftigt att få se basilikan La Sagrada Familia. Kyrkan började byggas 1882 men är långt i från klar.


En underbar bild från dag 1 av EMOP. Mattias är trött, sliten och shortstackad, medan Andy sitter och myser på bordet bakom med en fet stack.


"Förära Mattias ett "kalsongryck" och hälsa från mig." skrev Lapproffe i en kommentar innan vi åkte. Denna bild är därför döpt till "tribute to Lappjäveln". Det höll på att bli det sista vi gjorde inne på kasinot...


Så var det dags för fotboll. Espanyol tog emot Osasuna. Hemmalaget vann med 1-0.


Andy och Mattias tyckte det var trevligt...


...men efter att förlorat vårat vad så var jag inte lika road när jag tvingades bära "I love my boyfriend" på bröstet. Det var en kämpig tid, men jag överlevde trots en del spott och spe.


Här har ni en tjej jag beundrar. Linda är Mattias bättre hälft och var med oss större delen av resan. Hur hon orkade med det utan att beklaga sig en enda gång är för mig en gåta.


Mattias tyckte att jag skulle köpa ett packe rosor och sälja på stan. Jag förstår inte varför det alltid är jag som får utföra allt han hittar på. Jag var ingen vidare försäljare, utan gav mest bort dem gratis. Det slutade oftast med att jag retade gallfeber på tjejernas pojkvänner som var för snåla för att bjuda sina tjejer på en ros. Det här paret var dock väldigt trevliga.


Sånt här händer bara inte. Helt plötsligt dök det upp en naken gubbe. Jag var tvungen att växla några ord och ge honom en ros.
- Varför går du naken?
- För att jag kan.
- Men vad säger polisen?
- Ingenting, jag mötte dem precis.
Barcelona är tydligen ett av få ställen i världen där det är lagligt att vandra naken på gatorna. Denna man hade som hobby att gå runt och visa klockspelen i centrala Barcelona om nätterna.


Andy var mycket besviken efter sin bust ur main event. Men efter några "Gaymers" var han glad igen.


Lite bardans av mig och sång av Andy blev det också. Jag kan inte dansa och Andy kan inte sjunga så det rosade väl inte marknaden direkt. Mattias lyckades dock bra med sin sängkammarblick. Tur att det var Linda som fotade...


Sen hoppade jag vidare ut i natten. Resten av bilderna är nog bäst att jag behåller för mig själv.

Ur ett pokermässigt perspektiv slutade resan inte riktigt som vi hade tänkt oss. Mattias semibubblade på plats 55 då 50 fick pengar. Andy förlorade en stor pott med KK mot A7 och åkte ut runt plats 70-80 och jag själv var riktigt kass och åkte redan första dagen. Men en sån här resa går inte att värdera i pengar. Pengar försvinner så lätt. Minnena från Barcelona kommer inte att göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0